Tangle Teezer

Tangle Teezer tilbyr hårbørster som forsiktig grer ut håret uten at det gjør vondt. De myke piggene grer raskt ut håret uten å lugge. Perfekt for deg som er hårsår. Børstene fungerer like godt i tørt som i vått hår.

Tangle Teezer

En Tangle Teezer er en hårbørste som forsiktig børster ut håret uten at det gjør vondt. Selv om du har floker og tovete hår, vil en Tangle Teezer gre gjennom den uten å skade håret ditt. Hos Nordicfeel finner du ulike varianter av hårbørster fra merket, som alle har sin egen spesielle funksjon. Børstene fungerer bra både i vått og tørt hår.

Tangle Teezer Compact med herlige mønstre.
Tangle Teezer Compact er en mindre versjon av hårbørsten som passer perfekt å ha i vesken, slik at du alltid kan holde håret i orden. Børstene har forskjellige mønstre, inkludert lamaer og skjell, noe som gjør de ekstra morsomme for barn. Barn setter ikke bare pris på designet, men at man kan gre håret uten at det gjør vondt.

Bli kvitt floker uten smerte med Tangle Teezer Original
Med en Tangle Teezer Original kan du enkelt børste håret helt smertefritt. Hårbørsten har vunnet flere priser og er en favoritt hos mange frisører. Den grer ut håret på bare noen minutter, takket være sine børstestrå. Børsten er tilgjengelig i forskjellige farger for å hjelpe deg med å finne en som passer din personlige stil.

Tangle Teezer er skånsom mot håret
Med en Tangle Teezer trenger du ikke å bekymre deg for å skade håret ditt. Det skader ikke hårets struktur, men er skånsom å bruke i både vått og tørt hår. De fleksible piggene betyr at børsten ikke setter seg fast i floker og tovete hår, men i stedet fjerner dem ut på en smertefri måte.

Hva er Tangle Teezer og hvordan fungerer den?
Svaret på spørsmålet hva er Tangle Teezer er enkelt - det er en børste som er snill mot håret. Den fungerer like bra for voksne som det gjør for barn. I tillegg er den lett å holde ren. Hvordan rengjøre Tangle Teezer - fjern håret fra piggene og skyll deretter børsten i varmt vann. En gang i uken kan du rengjøre den med sjampo og vann for en grundigere rengjøring.

Gre våt og tørt hår med The Wet Detangler
Et produkt som er bra for de som vanligvis børster håret ditt når det er vått er  Damson Pick'N'Stick The Wet Detangler. Den er spesielt laget for delikat og vått hår. Børsten har 325 unike tenner og et håndtak som gjør den behagelig å bruke. Du kan også bruke den til å kamme gjennom sjampo eller balsam for en grundigere rengjøring.

Spesielle hårbørster for fint og delikat hår
Tangle Teezer er et godt valg for de som har fint, delikat hår. Det er også perfekt for de som er hårsår, da den ikke setter seg fast og gir en smertefri børsting. Børsten gir et godt resultat uten å skade og bli sittende fast i flokete hår. En Tangle Teezer skal ikke brukes med varmeverktøy, da dette kan skade børstens pigger.

Kjøp din Tangle Teezer på Nordicfeel
Hos Nordicfeel finner du et bredt sortiment av børster fra Tangle Teezer. De er tilgjengelige i både store og små varianter og med eller uten mønstre. Vi har alltid gratis retur på alle våre varer. Med en Tangle Teezer blir det veldig lett å gre ut håret, uansett om du er hårsår eller ikke. Resultatet er feilfritt uten å skade håret.