Toppik

Toppik har et produktsortiment som er rettet mot de som lider av hårtap eller tynt hår. Her finner du stylingprodukter som skjuler skallede flekker i hodebunnen og gir følelsen av et fyldigere hår. Et populært produkt er Toppik Hair Building Fibres – pigmenterte hårfibre laget av organisk keratin som fester seg til håret og gjør håret fyldigere.

Toppik hårfibre

Toppik er et merke som produserer produkter for de som lider av hårtap og tynt hår. Produktene, som er egnet for både menn og kvinner, gjør at håret ditt ser fyldigere ut og består av hårfibre som påføres hårets tynnere deler. De blir deretter festet med en Toppik spray for å holde seg på plass i løpet av dagen. På slutten av dagen kan den enkelt vaskes ut med sjampo og vann.

Velg Toppik hårfibre i riktig farge
Det er et viktig aspekt når du bruker Toppik - velg riktig farge. Du har ni forskjellige nyanser å velge mellom, alt fra hvitt og blondt til svart. Alle nyanser av Toppik hårfibre er realistiske og kommer til å smelte inn med din naturlige hårfarge. Hvis du har grått hår eller striper, kan du kombinere mer enn én nyanse for et perfekt resultat.

Naturlige hårfibre av keratinprotein
Toppiks hårfiber er helt naturlig og laget av organisk keratinprotein, akkurat som ditt eget hår. Det gir et naturlig resultat som effektivt skjuler tynt hår. Fibrene festes til alle typer hår, det takket være sin statiske ladning. Siden produktene er helt naturlige, skader de ikke hodebunnen eller håret, og de hemmer ikke hårvekst.

Toppik fungerer både for menn og kvinner
Toppik er et veldig populært merker for både menn og kvinner som lider av hårtap. Hos Nordicfeel finner du et bredt utvalg av produkter fra Toppik, for eksempel Spray Applicator Duo som forenkler bruken av fibrene. Når du handler hos oss får du alltid rask leveranse og fri retur på din order.

Hårfibre som kan brukes daglig
Du kan nyttig bruke Toppiks hårprodukter daglig, da de er laget av naturlige ingredienser og ikke skader håret ditt. De inneholder ingen kjemikalier, noe som gjør dem trygge å bruke. De tetter heller ikke porene i hodebunnen, slik at den forblir frisk selv under daglig bruk. Toppiks hårfibre er naturlig magnetiske og festes dermed til ditt eget hår. Det gir deg fyldigere hår med mer volum, og takket være likheten med vanlig hår ser resultatet helt naturlig ut.

Et kostnadseffektivt produkt for hårtap
Toppiks produkter er kostnadseffektive og betydelig billigere enn hårtransplantasjoner og andre dyre behandlinger for hårtap og tynt hår. Hår er viktig for mange av oss, og det kan derfor føles tungt å miste håret. Med hårfiber fra Toppik får håret ditt mer volum på bare noen få sekunder, mens det er skånsomt mot håret.

Skjul utveksten med Root Touch Up fra Toppik
Hvis du pleier å farge håret vet du at utveksten snart kommer, med Root Touch Up fra Toppik kan du enkelt skjule utveksten. Produktet fungerer på alle hårtyper og resultatet ser helt naturlig uten å veie ned håret. Du kan også bruke produktet til å dekke grått hår.

Få volum med Toppiks keratinserum
Hvis du vil bygge opp tykkelsen på håret ditt, kan du velge et keratinserum eller en balsam fra Toppik. Keratinserumet Hair Fattener er et stylingprodukt som umiddelbart gjør håret fyldigere mens du tar vare på og gir glans. Toppiks balsam bygger opp tykkelsen på håret på lang sikt og inneholder både aloe og keratin. Duften er nøytral som passer både menn og kvinner.