Cyber Monday 2019


Cyber Monday 2019

Cyber Monday 2019

Cyber Monday 2019

Under Cyber Monday kan du gjøre kupp på parfyme, hudpleie, hårpleie og sminke hos Nordicfeel! Her vil samle virkelig gode tilbud også til Cyber Monday 2019. Til da kan du sjekke ut alle våre nåværende kampanjer.


Dette er Cyber Monday

Cyber Monday starter etter Black Friday som i flere deler av verden betyr salg, rabatter og tilbud. Akkurat som Black Friday ble konseptet utviklet i USA. Cyber Monday startet som en markedsføringteknikk og ble lansert i 2005 av et selskap for å få fart i julehandelen på nettet. På fredagen etter Thanksgiving setter Black Friday i gang julehandelen i fysiske butikker, men mandagen er den store netthandeldagen, takket være Cyber Monday. Cyber Monday har funnet sted i mange andre land, i Storbritannia heter dagen Manic Monday. Den generelle oppfatninger er at konseptet kom til Norge i 2010 og har siden økt kraftig i popularitet. Dagen er på veil til å bli en av de aller største shoppingdagene på nettet med store salg og tilbud.

Når er Cyber Monday

2019 er Cyber Monday den 2. December. Cyber Monday faller alltid på mandagen etter den amerikanske høytiden Thanksgiving hvert år. Thanksgiving faller på ulike datoer fra år til år, men alltid på den fjerde torsdagen i november.

Cyber Monday Norge

De første kampanjene i Norge ble lansert i 2010, fem år etter USA og interessen har siden økt kraftig for hvert år. Enda flere butikker tar til seg konseptet og tilbyr rabatter, tilbud og salg. Uten at du som forbruker trenger å forlate hjemmet.

Cyber Monday på NordicFeel

Vi på NordicFeel elsker gode tilbud og vi har derfor samlet de aller beste her. Vi har fantastiske tilbud på parfyme, hudpleie, hårpleie og makeup! Bli ferdig med julehandelen allerede nå og dropp siste minutt stress og panikk.

Produktet er blitt lagt i handlekurven