Body Mist

Vi har et spennende utvalg av body mist med fruktig, floral og friske dufter. En stor favoritt er de populære produktene fra Victorias Secret. Enten vet du nøyaktig hva slags duft du skal ha eller kan du kikke på hjemmesiden og finne rett duft.


Body Mist

Vi har et spennende utvalg av body mist med fruktig, floral og friske dufter. En stor favoritt er de populære produktene fra Victorias Secret. Enten vet du nøyaktig hva slags duft du skal ha eller kan du kikke på hjemmesiden og finne rett duft.

Størrelse
 • 100 ml (4)
 • 150 ml (4)
 • 236 ml (3)
 • 240 ml (2)
 • 250 ml (2)
 • 50 ml (6)
 • 75 ml (1)
 • 90 ml (2)
Vurdering
 • (10)
 • (5)
 • (5)
 • (1)
46 Produkter

Body mist

Trenger du en lett oppfriskning under dagen? Da kan en herlig, frisk bodymist være den perfekte løsningen. Hos Nordicfeel finner du mange fine body mist som sprer en herlig duft. Vi har et stort utvalg av lette og luftige dufter fra kjente varemerker som Rihanna, Vera Wang og Victori ´s Secret. Når du handler hos oss byr vi på frakten over 99 kr og fri retur.

Hva er bodymist?
Hva er Body mist? Man kan si at en bodymist er som en lett kroppsspray i tillegg til at den er parfymert og beriket med næringsstoffer for huden din. En body mist fukter huden og er perfekt å bruke når du kommer ut av dusjen. Gi huden ekstra fuktig ved å spraye body mist over hele kroppen og føl deg frisk hele dagen.

Kjøp bodymist hos Nordicfeel
Noen av de mest kjente og kjøpte body mist på markedet er Victoria Secret Body Mist, som kommer i ulike varianter. Den populære flasken føles lett og er ofte populær blant den yngre generasjonen da du får en personlig duft som sitter lengre. Bestill en body mist allerede i dag!

Forskjellen mellom body mist og parfyme
En body mist inneholder mye mindre olje enn for eksempel Eau de Parfume og Eau de Toilette. Det er i oljen som de aromatiske duftstoffene finnes, noe som gjør at duften hos en body mist er mindre intensiv og ikke sitter like lenge som en parfyme. En body mist er også fuktighetsgivende og tilfører huden næringsstoffer, noe som en parfyme ikke gjør.

Prøv Hollister Body Mist
I vårt store utvalg av kroppsspray finner du ulike Rihanna Body Mist som Rihanna Crush, en sensuell duft med innslag av tre, rosa musk og patchouli. Hvis du heller foretrekker en sporty duft, kan du prøve Hollister Body Mist Wave For Her. Duften er både floral og fruktig, med ulike treslag som basenoter. Denne body mist fører tankene til strender og solfylte hav i sør-California. Frisk, ungdommelig og lette å ha i vesken!

Oppfriskende Biotherm kroppsspray
Hos Nordicfeel finer du et godt utvalg av Biotherm kroppsspray, som er en body mist basert på naturlige ingredienser. Det aktive stoffet hos Biotherm er en mikroorganisme fra Sør-Frankrike som finnes i alle deres produkter og som hjelper med å pleie og styrke huden. Biotherm Body Mist er en frisk kroppsspray som frisker opp huden og tilfører fuktighet og næring.

Body mist fukter og pleier
Mange kanskje tror at en body mist bare har svakere duft, men det er et helt annet produkt enn en parfyme. Body Mist inneholder gode næringsstoffer og ekstra fuktighet som pleier huden. Når du bruker en Body Mist gjør du at huden raskt blir oppfrisket og fuktet, samtidig som du lukter godt. På nordicfeel.no tilbyr vi mange herlige body mist til gode priser.

Kjøp flere ulike dufter
Å bruke en body mist er en enkel måte å både dufte godt og samtidig gi huden ekstra fuktighet. Mange vil ikke heller ha en altfor “tung” duft og da er body mist å foretrekke. Ettersom en body mist er lettere og mer utspedd er de ofte mye billigere enn en parfyme. Det gjør at du har råd til å kjøpe hjem flere dufter og variere hvor ofte du vil!

Produktet er blitt lagt i handlekurven