Parfymesett

Giftset er den perfekte gaven enten til deg selv eller noen du liker. Her finner du et bredt utvalg av Giftset og gaveesker med herlige dufter for både kvinner og mann. Velg frampopulære merker i mange ulike design.

Viser 48 av 16 Artikler
Vis flere produkter

Parfymesett

Å få en gaveeske med en herlig parfyme som man har lengtet etter eller en helt ny parfyme som beruser sansene er noe de fleste setter pris på. Året går fort og det kan være vanskelig å huske alle bursdager, høytider og andre fester. Da kan en gaveboks være den perfekte gaven, både for deg som handler og den du skal gi gaven til.
Gaveeske for alle anledninger
På nordicfeel.no har vi samlet gavesett parfyme for alle anledninger i livet der du trenger en fin gave til en venn eller slektning. Med våre lave priser blir det enkelt å kjøpe et parfymesett uten å bli blakk. Med en Lancome gaveboks fylt med en forførende duft blir det aldri feil.
Gaveboks for alle aldre
Noen ganger må man kjøp en gave til en person man ikke vet hvor gammel er. Men hos Nordicfeel finner du gavesett som både passer til yngre og eldre kvinner og menn. Uansett så er et gavesett med parfyme en populær gave for alle aldre!
Gavepakke med spennende innhold
I vårt brede sortiment av gavesett finner du så mye mer en bare gaveesker som inneholder parfymer. Tradisjonelt innholder et gavesett en fantastisk parfyme, men hos nordicfeel.no finner du mange andre typer gaveesker. Du kan kjøpe Awapuhi Holiday Gift Set Collection fra Paul Mitchell som inneholder en eksklusiv samling av shampoo, balsam og håressens.
Gi deg selv en gave
En gaveeske parfyme er ikke bare ment for å gi til noen du er glad i, det er også en perfekt liten gave å gi til seg selv. Alle kan trenge å gi seg selv en fin gave av og til, da er en gaveeske helt perfekt. Hvorfor ikke kjøpe Desk to Dinner Kit fra e.l.f. som inneholder alt du trenger for en spontantur på byen?
Gavesett for party-jenta
Når du kjøper en gaveeske til noen kan det også være morsomt med en litt annerledes gave. Med Prep for Party Gift Set kan du overraske noen med et helt ferdig gavesett. En slik gaveeske kan virkelig bli elsket!
Kjøp en, få tre dufter i samme pakke
En klassisk gaveboks parfyme fra det franske luksusmerket Lancome kommer alltid til å være en populær gave. En Black Opium gaveeske,fylt med tre ulike dufter er vanskelig å motstå. Dette gavesettet inneholder Black Opium, Mon Paris og Libre. Her får man tre eksklusive parfymer, kanskje det èn av de blir en ny favoritt?
Luksus i en gaveeske
Gavebokser kommer alltid til å være en populær gave. Mottakeren vet at du har gjort ditt  beste for å prøve finne en personlig parfyme i et fint sett. Hos Nordicfeel kan du skjemme bort deg selv og dine nærmeste med fine gaver som gir en følelse av luksus og glede. Husk at du alltid har fri frakt på gaveesker hos oss!