Parfymesett Dame

Et parfymesett  for henne er den perfekte gaven når du skal gi litt kjærlighet til en kjær som fyller år eller når du trenger en gave til jul. På nordicfeel.no finner du et stort utvalg av fine parfymesett for henne. Se på vår site for inspirasjon og gavetips til henne!

Viser 48 av 12 Artikler
Vis flere produkter

Parfymesett Dame

Eksklusive gavesett til damer som liker luksus
Vi har alt fra eksklusive gavesett dame som Lancôme La Vie est Belle til Guccis Flora Gift Set. Når du handler Lancômes gift set får du tre ulike produkter i samme gaveeske: Eau de Parfum, dusjkrem og bodylotion. I Guccis gaveeske gjemmer det seg en Flora Eau de Parfum og herlige to bodylotions som pleier huden.

Gaver til kjæresten eller kona?
Hvis du er på jakt etter en fin gave til kjæresten så har du mye å velge mellom på Nordicfeel. Vi har gift set for alle aldre og smaker, det gjelder bare at du selv vet hva hun liker? Dersom gaven ikke faller i smak, så har vi alltid fri retur!

Kjøp gift sett parfyme dame hos Nordicfeel
Escada er et populært varemerker som du finner hos oss. Duften Celebrate N.O.W. fe finnes i et gavesett parfyme for henne, der får du Eau de Parfum og en matchende lotion i samme boks. En parfymeboks som stikker ut er Dylan Blue Pour Femme fra Versace, en duft som har en base i patchouli og som er fylt av sensualitet og karakter for den moderne kvinnen.

Perfekt gave til jente
Noen ganger må man finne en julegave til en venn som allerede har alt eller kjæresten med høye krav. Du kan slappe av, på nordicfeel.no finner du alt du trenger og litt til. Hvis kjæresten ikke er den tradisjonelle typen kanskje hun foretrekker en gaveeske fra Katy Perry? Mad lotion Gift Set inneholder Eau de Parfum, shower gel og body lotion. Vennen kanskje vil ha trendy This Is Her Gift set fra Zadig & Voltaire som inneholder en duft og en fin toalettmappe.

Julegaver der man blander sin egen duft
En bra julegave til kjæresten skal være noe hun liker og som passer henne. 3-pack layering fra Clean er en unik gave som består av de tre kjente duftene Warm Cotton, Rain og Skin som hun kan blande selv for å finne sin signaturduft med hjelp av det fine layering settet.

Kalender som julegave?
Å gi en julekalender som julegave til kjæreste er mer som en tidlig adventsgave og det kommer garanter til å bli populært. Kjæresten kan åpne en ny luke og se at det gjemmer seg en spennende miniduft eller krem, hver dag helt frem til jul. Hos Nordicfeel har vi veldig fine kalendere fra Essie, Maybelline og bareMinerals som både er luksuriøse og velduftende.

Vil du dufte som ditt idol?
Noen ganger er det på tide å kjøpe noe til seg selv! Hvis din favorittsanger er Beyoncé kan du kjøpe et gavesett med hennes duft Heat, der du også får en shower gel. Hvis du heller vil ha en frisk og unik duft kan Be Delicious fra DKNY Fragrances være noe for deg. Juleesker inneholder den forfriskende epleduften og en shower mousse.