Nyhet
Calvin Klein

CK One Limited Edition

Eau de Toilette
509 kr
Kjøp
Fri frakt over 249 kr
Fri retur

Høydepunkter

Ingefær
Ingefær
Sitron
Sitron
Grønn te
Grønn te
Tre
Tre
Moskus
Moskus
Vegansk
Vegansk

Beskrivelse

Artikkel: 112018

CK One Reflections Unisex Eau de Toilette er en frisk, begrenset utgave av tolkningen av den originale CK One-duften, inspirert av spenningen og spontaniteten du opplever på varme sommerdager; stranden med venner. CK One Reflections åpner med toner av naturlig ingefær og frossen sitron, og hjertet av duften lokker med noter av sprudlende grønn iste, som er et nikk til den originale duftsammensetningen. En varm og velduftende base av musk fullfører duften i en sofistikert harmoni.

Calvin Klein CK One Reflections er vegansk, og 50,5 prosent av ingrediensene er av naturlig opprinnelse. Den nytolkede flasken til CK One Reflections er en hyllest til sommerens farger og er samtidig helt i tråd med det minimalistiske utseendet til den originale CK One-flasken. Den ikoniske CK One-flasken og den karakteristiske logoen har fått en oppdatert, grå farge som symboliserer sommerens spennende eventyr.

CK One Reflections-glassflasken ä er produsert av 10 prosent resirkulert materiale og kan gjenbrukes når pumpen er fjernet. Boksen er laget av 30 prosent resirkulert papir og er også åresirkulerbar.

Oppdag mer

Vurderinger og anmeldelser

Det er ingen anmeldelser for dette produktet.