Kategorier
Filter
Calvin Klein - moderne unisexduft

Calvin Klein

Calvin Klein er et av verdens største og mest kjente dufthus, et symbol på den urbane og sofistikerte amerikanske kulturen og en ekte visjonær. Merket har alltid vært en moderne provokatør. Den brede duftporteføljen tilbyr noe for alle og tiltaler derfor både menn og kvinner med en moderne følelse.

CK Woman

Calvin Klein Woman er en feminin duft med en fin touch av sensualitet. Duften er basert på spenningen mellom en lys og aromatisk floral friskhet og en moderne vanedannende blanding av trenoter. Letthet hos appelsinblomsten blandes med sensualitet fra eukalyptusblader og skaper en duft med en unik struktur uten grenser. Calvin Klein Women er en ukonvensjonell frisk og treaktig duft for kvinner.

56 produkter fra  Calvin Klein

Calvin Klein parfyme

Calvin Klein er et av de merkene i moteverden som er kjent for mange og de fleste har en form for relasjon til merket. Merket ble grunnlagt av amerikaneren Calvin Klein, tidligere Richard Klein, sammen med en venn i 1968 og ble senere solgt til skjorteselskapet Phillip-Van Heusen. Calvin Klein som er et relativt ungt motemerke med kolleksjoner både for menn og kvinner, er først og fremst kjent for sitt stilrene undertøy, men også for jeans, smykker og parfymer. Merkets kolleksjoner og markedsføring preges av en enkel renhet og en stil som har blitt ikonisk. I parfymeverden har Calvin Klein vært banebrytende med en av verdens første unisexdufter og i dag finnes det et bredt sortiment av parfyme for begge kjønn.

Calvin Klein - Parfyme for alle tilfeller

Calvin, eller Richard, Klein ble født i en jødisk familie i amerikanske Bronx i begynnelsen av 40-tallet. Han studerte ved High School of Art and Design på Manhattan og New York’s Fashion Institute Of Technology, der han i 2003 ble æresdoktorat. Før han grunnla merket var han i mange år lærling som designer for andre merker. Calvin Klein har i tillegg til å produsere populære undertøy og dufter også blitt kjent for sine gode reklamekampanjer. Modeller som har representert merket er f.eks verdenkjendiser som Fredrik Ljungberg og Kate Moss. 

 

Calvin Kleins aller første parfyme ble lansert i 1978 og ble døpt etter merket selv. Siden har det kommet en mengde ulike dufter, bl.a en av verdens første unisexdufter, CK one, som fortsatt er populær og som du kan kjøpe i ulike størrelser hos NordicFeel. CK One er preget av fruktige toppnoter av ananas og papaya, hjertenoter av bergamott og jasmin, og en base av musk. En annen spennende unisexduft er CK Be, som har toppnoter av einer, hjertenoter av hvit fersken og en base som rundes av med musk. Generelt kjennetegnes motehusets dufter av innovasjon og personlighet, men det finnes også en friskhet og renhet som passer alle anledninger. 

 

I tillegg til å ha populære dufter tilpasset for begge kjønn, har Calvin Klein også skapt en rekke populære parfymer i versjoner spesifisert for kvinner eller menn. CK In2U beskrives som spontane dufter for dem som lever i nuet, parfymen kommer i en gul versjon for kvinner og en blå for menn. Den krydrete Eternity er en klassisk duft i både mannlig og kvinnelig versjon, som også finnes i oppdaterte versjoner som Eternity Night, Eternity Aqua og Eternity Moment. 

 

Hos NordicFeel finner du en rekke av Calvin Kleins parfymer i ulike størrelser. Calvin Klein har veldig rimelige dufter, noe som gjør at du kan finne en dagparfyme og en annen for kvelden. Dersom du er ute etter et komplett duftbilde, da kan en pakke eller et giftset være perfekt, da man f.eks kombinerer parfymen med en kompletterende deodorant eller bodylotion. Merkets øye for design strekker seg ikke bare til klesdesign og markedsføring, men også til parfymeflaskene som har en vell gjennomtenkt design som gjør dem til enkle, men pene detaljer i badeskapet eller toalettvesken.