Viser 48 av 2 Artikler
Vis flere produkter

Avfarging

Å være misfornøyd etter en hårfarging er veldig trist og kostbart, men det trenger det ikke å være! Nordicfeel har hår avfarging fra flere kjente merker. I sortimentet finner du den populære <a href="https://www.nordicfeel.se/varumarken/colourb4">B4-avfarging </a>. Hos oss på Nordicfeel kan du alltids kjøpe avfarging til gode priser.
Kanskje du bare ble lei av din vanlige hårfarge og tror det er på tide å endre? Da bør du kjøpe avfarging som blir kvitt all akk farge før du farger håret igjen. Du får tilbake ditt vanlige håret raskt og problemfritt! 
Colour B4 -vår mest populære hår avfarging
Avfarging hår
Les alltid instruksjonene på pakken nøye før du gjør en avfarging hjemme. Det er også viktig at du tester avfargingen på et lite område før du setter den i hele håret, fortrinnsvis en dag før, slik at du ikke får en reaksjon på produktet. Sørg også for at du har riktig mengde avfarging før du begynner, tykt og langt hår trenger et større mengde enn tynt hår. Prøv de mest populære avfargingene akkurat nå - Color B4 avfarging. 

En avfarging fungerer ved å trekke ut pigmenter og lysere det mørke håret umiddelbart. Fargefjerning avfarger håret og lar deg gå tilbake til din naturlige hårfarge. Det er også en billig og effektiv måte å endre hårfarge! For å lykkes med avfarging, bør håret være av god kvalitet. Ikke bruk avfarging i hår som er for skadet eller slitt, da kan håret ta mer skade.
Avfarging rødt hår
Det kan være vanskelig å gå fra rødt til blondt hår, men med hjelp av en avfarging er du på god vei! Kjøp en avfarging som passer til håret ditt, les instruksjonene før du begynner slik at du er godt forberedt. For å kvitte seg med de røde pigmenter i håret, må du gjøre en avfarging før du farge det blondt. 
Avfarging mørkt hår
Å gå fra mørkt hår til blondt, krever litt jobb. Du må kjøpe en god avfarging som fungerer på mørkt hår. Les alltid forpakningen før du starter prosessen. Er du ute etter en skånsom Avfarging? avfarging av hår kan slite på håret og derfor er det viktig at du bruker riktig hårpleie etter. Invester i ekstra nærende hårpleie med rikelig med fuktighet og næringsstoffer, slik at håret ditt får litt ekstra kjærlighet etter hår avfarging. 
Avfarging svart hår
Svart hårfarge kan kreve flere avfarginger avhengig av hvor mange ganger du har farget håret før. Noen ganger går det bra med bare en avfarging, men noen ganger krever det flere. Det viktigste er at du lar håret hvile mellom farging og ikke kjøre på direkte. La håret komme seg og bruke nærende hårpleie mellom farging, slik at du når sluttresultatet du ønsker. I vårt sortiment vil du alltid finne gode avfarginger for håret ditt.