Blond hårfarge

Leter du etter blond hårfarge? Da har du kommet til rett sted. Her finner du både bleking og blond hårfarge. Hvis du trenger å gjøre håret lysere flere nyanser, bør du velge bleking, men hvis du allerede er blond og bare vil ha en ny nyanse, kan du i stedet velge en hårfarge. Velg mellom en rekke nyanser, fra varm blond til kald blond.

For å bleke håret
Det er utrolig mange blonde nyanser å velge mellom. Noen av de mest populære nyanser er kaldblond, jordbærblond og beige blond. Velg en nyanse som ligger nær din egen undertone for et naturlig resultat, eller bryt helt av og gå mot strømmen - valget er helt ditt!
Hvis du skal bleke håret flere nyanser, kan det være greit å gjøre dette i partier, slik at håret ikke tar for mye skade. La det gå i en måned mellom blekingene dine i stedet for å bleke håret tre nyanser lysere på en gang. På denne måten minimerer du risikoen for slitasje.
Mellom blekingene dine er det viktig at du avslutter med god hårkur. Olaplex No. 3 Hair Perfector er en hårkur som fungerer underverker for bleket hår. Bruk sammen med andre Olaplex-produkter for best mulig resultat.

Kul blond hårfarge
Hvor fint er det ikke å ha en skikkelig kald blond hårfarge? Men for å få den ettertraktede kule nyansen, krever det litt arbeid. Noen ganger er det ikke bare nok å farge håret, men du trenger også pigmentert sjampo og fargekur for å oppnå eller opprettholde den kalde blonde hårfargen. Maria Nila har flere sjampoer og hårkurer i farger som bevarer og farger forsterker i sitt sortiment. De er også cruelty-free og helt veganske!