Toning

Med en toning kan du enkelt og forsiktig endre hårfarge! I Nordicfeels sortiment finner du tonere i alle farger, fra lys til mørk. Vi har toning fra populære merker som Schwarzkopf, Goldwell og Wella.


Toning

Med en toning kan du enkelt og forsiktig endre hårfarge! I Nordicfeels sortiment finner du tonere i alle farger, fra lys til mørk. Vi har toning fra populære merker som Schwarzkopf, Goldwell og Wella.

Merke
 • Four Reasons (23)
 • Living Proof (2)
 • Schwarzkopf (12)
 • Schwarzkopf Professional (22)
 • Sense of Youty (1)
 • Wella (36)
Farge
 • Brun (24)
 • Blond (14)
 • Mørkebrun (9)
 • Rød (5)
 • Sølv (4)
 • Svart (2)
Vurdering
 • (29)
 • (19)
96 Produkter

Hva er en toning?

Hvis du er ivrig etter å endre hårfarge, men føler at du ikke tør å farge håret ditt, kan det være lurt å prøve en toning! En toning er ikke like kraftig som en farge og synker ikke så dypt inn i hårfibrene. Toningen slites av etter et visst antall vasker, og så har du din naturlige hårfarge tilbake.
Hvis du er usikker på hvilken farge du passer i, er en toning perfekt! Etter at toningen er gått over etter kort tid, kan du teste og endre hårfarge som du ønsker.
En toner kan også brukes til å friske opp farget hår. Når fargen føles kjedelig og kjedelig, er det på tide å legge til en toning i håret, og fargen blir som ny igjen! Når du har tonet håret ditt, får ikke bare håret en ny farge, men også fantastisk glans og mykhet som varer lenge.
Hvor lenge varer en toning?
En fargetone er ikke så intens som en farge og varer mellom 10-30 vasker, avhengig av merke. Toningen blekner med tiden, og til slutt har du den naturlige hårfargen din igjen. En fargetone legger seg bare på utsiden av håret og vaskes derfor ut raskere enn en permanent farge.
Nettopp fordi fargen blir vasket ut over tid, er det bra for deg som liker å eksperimentere med utseendet ditt. I tillegg er en toning skånsom mot håret og den slites ikke ut på samme måte som en farge kan gjøre.
Askeblond toning
Ønsker du å kjøpe en askeblond toning? Da har du kommet til rett sted! I vårt sortiment finner du mange askeblonde toner for alle hårtyper. Frisk opp det blonde håret ditt med en blond toning, og du vil raskt få en nyfarget følelse! Med en toning kan du gå fra gult hår til askeblond i bare en behandling. En askeblond toning på gult hår gir deg et umiddelbart resultat.
Wella Color Fresh 8/81 Light Blonde Pearl Ash
Wella Color Fresh 10/81 Lightest Pearl Ash Blonde
Schwarzkopf Poly Color 09 Ekstra lys blond
Blond toning
Forny det blonde håret ditt med en blond toning! Etter en stund kan det føles som det blonde håret ditt mister glansen og glansen. Med en blond toning får du et raskt og fint resultat som ikke trenger å koste for mye. Har fargen din begynt å bli gul? Legg til en kald blond toning i håret ditt, så løser du problemet!
Brun toning
Vil du gå fra blond til brunette med er usikre på om det passer deg? Ved hjelp av et brunt hårfarge kan du få det blonde håret ditt uten å måtte farge håret. Vi har et stort utvalg av hårfarger! I serien finner du lysebrun toning, brun toning og mørk brun toning.
Hvilken toning dekker best grått hår?
En toning legger seg bare på utsiden av hårfibrene, og det kan derfor være vanskelig å finne en god toning som dekker grått hår. Schwarzkopf har en serie som heter Tone Supreme, denne toningen er spesielt utviklet for grått hår. Det er en gradvis intens hårfarge som er utviklet for å gi ditt grå hår nytt liv. Tone Supreme gir deg en gradvis overgang, og du får raskt et fint resultat. Resultatet er et levende hår med mye glans!
Schwarzkopf toning Tone Supreme 7-0 Dark Blond
Schwarzkopf Tone Supreme 7-1 Ashy Dark Blond
Schwarzkopf Tone Supreme Light Silver

Produktet er blitt lagt i handlekurven