ghd

Wetline Bodyguard - Varmebeskyttelse

Heat Protect Spray
209 kr
Kjøp
Fri frakt over 249 kr
Fri retur
* Produktet prissettes automatisk og kan ikke kombineres med rabattkoder.

Høydepunkter

Normalt hår
Normalt hår

Beskrivelse

Artikkel: 14060

ghd Heat Protect Spray er en essensiell styling- og beskyttelsesspray som er designet for å beskytte håret ditt mot skade fra varmeverktøy som føner, krølltang og rettetang. Denne profesjonelle sprayen fungerer som en usynlig skjold som beskytter håret mot varme opp til 230°C og samtidig gir det glans og kontroll.

For best resultat bør du påføre ghd Heat Protect Spray på håndkletørt hår, og spray det jevnt over hele lengden av håret, fra røttene til endene. Deretter kan du føne håret eller bruke varmeverktøy som vanlig. ghd Heat Protect Spray hjelper til å redusere skader på håret, og gjør det lettere å style det på ønsket måte.

En annen fordel med ghd Heat Protect Spray er at den inneholder aktive ingredienser som beskytter håret mot fuktighet og frizz, og bidrar til å opprettholde frisyren din hele dagen. Dette gjør den til en perfekt stylingpartner for alle hårtyper og stiler, uansett om du har krøllete, rett, tykt eller tynt hår.

Så hvis du ønsker å beskytte håret ditt mot varmeskader og samtidig gi det en sunn og glansfull look, så er ghd Heat Protect Spray det perfekte valget for deg.

Vurderinger og anmeldelser

Det er ingen anmeldelser for dette produktet.