ghd

ghd står for Good Hair Day og produktene hjelper deg å gjøre hver dag til en bra hårdag. Merket er ledende innen stylingverktøy som er av høyeste kvalitet. I sortimentet finnes også hårpleieprodukter som er tilpasset for varmestyling. ghd er et vellykket varemerke fra England som selger stylingverktøy. Selskapet ble stiftet i 2001 og har siden blitt populært blant brukere over hele verden. Stylingverktøyet fra ghd er preget av høy kvalitet og den nyeste teknologien og er en stor favoritt blant både frisører som kjendiser. ghd står for "good hair day", og er i dag ett av selskapene som sponser Victorias Secret Fashion Show. I det brede sortimentet finner du rettetang og krølltang, tilbehør som varmebeskyttelse og hårbørster.

78 Artikler
(1)
ghd
Curve
Classic Curl Tong 26mm
ghd
Chronos Hair Straightener
Black
(7)
ghd
Platinum+ Styler
Black
ghd
The Original IV Styler
(3)
ghd
Air Hair Drying Kit - Hårføner
(4)
ghd
Wetline Shiny Ever After
Final Shine Spray 100 ml
(1)
ghd
Wetline
Perfect Ending Final Fix Spray 400 ml
ghd
Bodyguard Heat Protect Spray
For Fine & Thin Hair 120 ml
(6)
ghd
Wetline Bodyguard - Varmebeskyttelse
Heat Protect Spray 120 ml
ghd
Wetline
Straight & Smooth Spray 120 ml
ghd
Helios Hair Dryer Diffuser
ghd
Carbon Tail Comb
ghd
Mini Heat Protection Spray
50 ml
(1)
ghd
Wetline
Perfect Ending Final Fix Spray 75 ml
ghd
Heat Resistant Glove
ghd
Clips sort
1-pk
(3)
ghd
Air® Professional Hairdryer
ghd
Bodyguard Heat Protect Spray
For Coloured Hair 120 ml
ghd
Ceramic Vented Radial Brush
Size 1 25mm
ghd
Ceramic Vented Radial Brush
Size 2 35mm
ghd
Ceramic Vented Radial Brush
Size 3 45mm
ghd
Ceramic Vented Radial Brush
Size 4 55mm
ghd
Chronos Hair Straightener
White
ghd
Chronos Hair Straightener
Cyber Lime
ghd
Core Bundle Bag
50 ml
(2)
ghd
Curve
Creative Curl Wand
ghd
Curve
Classic Wave Wand 26-38mm
ghd
Curve Roll Bag & Heat Resistant Mat
350 g
(2)
ghd
Curve Soft Curl Tong
ghd
Curve Thin Wand
ghd
Curve Thin Wand
Gift Set
(1)
ghd
Detangling Comb
ghd
Duet Style
Black
ghd
Duet Style
White
ghd
Duet Style 2-in-1 Hot Air Styler
Elemental Blue
ghd
Flight+
Gift Set
ghd
Flight+ 2.0
1 pcs
ghd
Glide Hot Brush Orchid Pink
Take Control Now
ghd
Glide Pink Limited Edition
Pink 1 pcs
(5)
ghd
Glide Professional Hot Brush
ghd
Gold Hair Straightener
Apricot Crush
ghd
Gold Sunsthetic Collection
(1)
ghd
Gold®
Professional Styler
ghd
Heat Mat
800 g
ghd
Helios Comb Nozzle
ghd
Helios Hair Dryer
Cyber Lime
(3)
ghd
Helios™ Professional Hairdryers
Orchid Pink
(3)
ghd
Helios™ Professional Hairdryers
Sunsthetic

ghd - rettetang & styling - ha alltid en bra hårdag

Good Hair Day, ghd, ble grunnlagt i 2001 av Gary Douglas, Martin Penny og Robert Powls. De hadde kjøpt rettighetene til en rettetang som ble oppfunnet av en sørkoreaner og lanserte denne på markedet. Etter starten vokste selskapet veldig raskt og rykte om deres produkter ble spredt fra munn til munn. Faktum er at ghd ikke begynte å markedsføre seg selv før etter to år. I forbindelse med at man i 2004 kom inn på det amerikanske markedet vokste selskapet videre og i 2013 solgte de over 2 millioner verktøy som rettetenger og krølltenger via salonger over hele verden. Takket være sin suksess har ghd siden 2004 engasjert seg brystkreft og samler, gjennom et begrenset opplag av rosa rettetenger, hvert år inn penger til forskning. Produkter og verktøy fra ghd er i dag for mange hårstylister verden over det opplagte valget og merket er også anbefalt av kjendiser som Victoria Beckham, Madonna, Jennifer Aniston og Gwyneth Paltrow. I tillegg til disse har merket også sangeren Katy Perry som ambassadør og ansiktet i flere kampanjer, hvorav noen er fotografert av den berømte fotografen David LaChappelle.

ghd har i løpet av sine år på markedet utviklet en rekke rettetenger og krølltenger, men også ulike typer børster og stylingprodukter som hårspray. Mange av rettetangene er utviklet for å fungere både for å rette håret og krølle det, og alle varmeverktøyene er laget slik at de varmes opp til den varmen som gir best stylingresultat. Ved å bruke et effektivt verktøy, som de fra ghd, trenger du bare å dra gjennom håret noen få ganger, noe som gjør at behandlingen er relativt skånsom. Verktøyet fra ghd har The Daily Mail kalt for ”the Rolls-Royce of irons”, noe som beskriver deres effektivitet og resultat. Når du kjøper stylingprodukter fra ghd, får du spray, mousse og leave-in som er tilpasset for å bli brukt sammen med varmeverktøy. Noen produkter som Style heat protect spray og Style volume foam er utviklet for å brukes før varmebehandlingen og beskytter håret ditt mot unødvendig slitasje, samtidig som de hjelper frisyren å holde lenger. Produkter som Advanced Split End Therapy beskytter ikke bare håret ditt mot varme, men de aktiveres når du bruker varmeverktøyet og deretter blir mer aktive.

Ghd styler

ghd har en mengde ulike profesjonelle stylers for å skape jevne og glatte frisyrer. Med en ghd-styler er friheten stor! Du kan velge å bruke din styler som rettetang for å få den fine rette frisyren. Eller bruke som krølltang for å skape myke bølger eller herlig hollywood-fall! Du krøller håret enkelt med din ghd rettetang. Hvilken er den beste ghd rettetangen? Det finnes en for enhver smak, hårtype og behov! Ghd gold styler med en spesiell dual-zone-teknologi som gir mykere, glattere og sunnere hår. Med den raske oppvarmingsfunksjonen og stilige designet blir dette raskt en favoritt hjemme. Ghd platinum styler gir deg en smidig stylingopplevelse og en vakker finish. På bare et svep får du et glatt og glansfullt hår. Den praktiske formen gjør den lett og behagelig å holde i. Liker du platinum styler? Ikke gå glipp av ghd platinum styler white, den hvite utgaven! En fin styler som også kan brukes som en inredningsdetalj. ghd max styler er en rettetang med bredere utforming for lengre og tykkere hår.

Limited editions

Hvert år slipper ghd limited editions. De finnes i flere ulike farger, noe for enhver smak! Liker du metallisk lilla skal du gå for Nocturne Collection eller hvorfor ikke Wanderlust Gold som finnes i metallic rød eller gull. Saharan Gold Collection har et luksuriøst gulldesign som passer inn på ethvert bad!

ghd krølltang

ghd curlers har en stort utvalg. Velg tang avhengig av hvilken stil du vil skape, myke bølger eller store glamorøse krøller. Mulighetene er mange! Med en ghd krølltang krøller du håret rakst og enkelt. Ghd soft curl tong skaper myke og store krøller som holder hele dagen og kvelden. Ghd curl wand gir den en krølltang som krøller håret raskt og enkelt, uten noen problemer. ghd hårføner Er du på jakt etter en god hårføner? Ghd aura gir et mykere, krusfritt hår med mye glans. Det er enkelt å føne volum med ghd aura hårføner, munstykket blir maksimalt 44 grader varmt og det gjør at du enkelt kan komme nær hodebunnen uten å brenne deg. Føneren er lett og smidig å bruke og den lange ledningen gir deg stor frihet. Er du ute etter noe mindre som passer i håndbagasjen? Da passer det perfekt med en ghd flight hair dryer! Ghd flight har et sammenleggbart håndtak som gjør den liten og smidig å ta med seg på reise.