ghd

Helios™ Hair Dryer Champagne Gold

Variant

2 125 kr
Utsolgt
Fri frakt over 199 kr
Fri retur

Beskrivelse

Artikkel: 110457

Føn håret i vakre frisyrer med profesjonelle ghd helios™ hårføner i sprudlende gyllen champagne, levert i en luksuriøs toalettmappe i rød fløyel*.

Med unik Aeroprecis™-teknologi som kombinerer fire avanserte innvendige elementer for perfekt stylingpresisjon og kontroll, er ghd helios™ utviklet for rask og ekstra effektiv føning. Den konsentrerte luftstrømmen på 120 km/t kanaliseres gjennom et tilpasset munnstykke som sikrer intuitiv styling med 3 ganger rettere hår**. Utstyrt med avansert ioniserende teknologi som demper krus og utstikkende hårstrå** og gjør håret glatt med 30 % mer glans**, er ghd helios™ velegnet til alle hårtyper og lengder.

Med en lettere og ergonomisk balansert design og optimal vektfordeling, sammen med tilpasset lydteknologi som holder lyden på et lavt nivå, er du sikret en behagelig og enda bedre stylingopplevelse. Tilpass føningen med regulerbare effekt- og temperaturinnstillinger, og fikser frisyren til slutt med kaldluft.

Gi perfekt stylingkontroll i gave med ghd helios™ hårføner i gyllen champagne, levert i en eksklusiv toalettmappe* i dramatisk rød fløyel.

Vurderinger og anmeldelser

Det er ingen anmeldelser for dette produktet.