ghd

Duet Style

Black

Variant

3 775 kr
Velg
Fri frakt over 199 kr
Fri retur
* Produktet prissettes automatisk | Kan ikke kombineres med rabattkoder.

Høydepunkter

Tørt hår
Tørt hår

Beskrivelse

Artikkel: 113628

Vi introduserer den revolusjonerende ghd duet style -den første 2-i-1-styleren som tørker og styler håret samtidig uten å skade det*.

ghds forskere har oppnådd det umulige, og kombinerer det beste fra våre tørke- og varmeteknologier for å forenkle stylingrutinen og skape vakre, glatte** resultater raskere med bare ett verktøy. Banebrytende Air-fusion™-teknologi kanaliserer en ultrakonsentrert luftstrøm gjennom et skreddersydd tørkekammer, som er utviklet for å fungere i kombinasjon med 4 smarte lavtemperatur-stylingplater for effektiv tørking og glatting av håret. Infinity-sensorene forutser hårets behov for å opprettholde en optimal lav stylingtemperatur fra rot til spiss, for førsteklasses ytelse som tar hensyn til hårets naturlige fuktighet*** uten skader*, svie eller brennende lukt.

Oppnå fantastisk glatt, glatt og glansfullt hår med enestående mykhet i opptil 48 timer**. Med eksklusiv Shine Shot™-modus kun for bruk i tørt hår forvandles duet stil til en ghd-rettetang med en optimal stylingtemperatur på 185 °C uten luft-noe som gir krusfritt resultat** med 2 ganger mer glans og 3,5 ganger rettere hår***. Unik miljøvennlig aerodynamikk gir en ultrakraftig, men likevel effektiv ytelse som minimerer energiforbruket med opptil 45 % mindre energiforbruk†. Et tilpasset akustisk system reduserer lydnivået** under tørking for en mer behagelig stylingopplevelse.

Oppdag fantastiske forvandlende resultater fra vått til stylet med ghd duet style i sort.

*ingen termisk hårskade oppdaget etter 4 omganger i wet to style-modus vs. hår som tørker naturlig

**forbrukertest, 142 kvinner, juni 2021

***vs. hår som tørker naturlig, avhengig av bruk

†målt i tørkemodus vs. ghd hårføner med børste, avhengig av bruksområde

TIPS:

Vi anbefaler alltid å bruke varmebeskyttelse når du styler håret med varmeverktøy. Et varmebeskyttelsesprodukt som virker magisk med Duet Style er ghd Sleek Talker som er en våt til elegant stylingolje, spesielt formulert for å brukes med Duet Style for å gjøre håret ekstra mykt og frizzfritt i opptil 72 timer.

Vurderinger og anmeldelser

Det er ingen anmeldelser for dette produktet.