Bind & Tamponger

I vårt sortiment finner du bind, truseinnlegg og tamponger fra kjente merker som Always, Ellen og OB. Finn den beskyttelsen som passer deg best: bind med vinger, tykke bind, truseinnlegg eller tamponger. Vi har også probiotiske tamponger som gjenoppretter pH-balansen i underlivet.


Bind & Tamponger

I vårt sortiment finner du bind, truseinnlegg og tamponger fra kjente merker som Always, Ellen og OB. Finn den beskyttelsen som passer deg best: bind med vinger, tykke bind, truseinnlegg eller tamponger. Vi har også probiotiske tamponger som gjenoppretter pH-balansen i underlivet.

Vurdering
13 Produkter

Bind, Truseinnlegg & Tamponger

Hos oss finner du et bredt sortiment av både truseinnlegg og bind. Vi vet at det ikke alltid er lett å finne hva som passer akkurat for deg, derfor har vi fokusert på å ha et sortiment så alle våre kunder blir fornøyde. Hvis du er ute etter god beskyttelse så har du kommet riktig.

Always bind har lenge vært på markedet.
Det finnes i dag mange forskjellige bind, truseinnlegg og tamponger på markedet. Et merke som er veldig kjent er Always bind. Vi er glade for å kunne ha med disse i sortimentet da de er en av de få bindene som har en lett parfymering. Annen god beskyttelse om du bruker tampong er Ellen tampong.

Gjør som mange andre - prøv OB tamponger

OB tamponger kommer i flere ulike størrelser og er derfor bra å begynne med. OB ProComfort Mini er smal og liten, og er perfekt å bruke hvis du ikke er vant til å bruke tamponger eller har lett menstruasjon. Den største tampongen i serien er OB ProComfort Super Plus som passer deg som har kraftig til veldig kraftig menstruasjon.

Stort utvalg og fri frakt
Det finnes bind for flere anledninger så det er bra at du har fri frakt over 99 kr og fri retur hos oss. Du kanskje trenger forskjellige bind avhengig av tid på døgnet. Det finnes ingenting som er stressende enn å ikke ha beskyttelse når du trenger det, derfor er det praktisk å lagre opp hjemme.

Billige bind og fri retur
Du kan alltid sende tilbake uønskede varer til oss så lenge forpakningen er uåpnet! Vi gir deg alltid et godt utvalg av billige bind og flere merker som Ellen tampong, OB ProComfort-serien og produkter fra Always. Vi har mange bind som passer bra både på dagen og litt kraftigere bind som er bedre å bruke på natten. Bestill dine hygieneartikler på nordicfeel.no allerede i dag!

Rimelig og stort utvalg av beskyttelse.
Vi gir deg et stort og rimelig utvalg av beskyttelse. Ofte har vi bedre priser, fri frakt over 99 kr og fri retur på våre varer, noe som gjør at du kan gjøre en god deal ved å lagre opp hjemme med det du trenger. På den måten slipper du å løpe til butikken i panikk.

Sikker beskyttelse hos Nordicfeel
Det er viktig at du føler deg trygg når du har menstruasjon. Lekkende bind eller feil tamponger er noe som er stressende for mange kvinner. Når du handler hos Nordicfeel kan du være sikker på at det ikke skjer en ulykke. Vårt utvalg av beskyttelse er sikker og sortimentet av bind og tamponger er skånsomme både mot deg og mot miljøet.

Velg beskyttelse etter dine egne behov
Hvilken beskyttelse du velger avhenger av dine behov og hva du liker. Alle har sine personlige preferanser, uansett om du liker bind eller foretrekker tamponger så finner du det du trenger hos Nordicfeel. Vi har bind og tamponger som passer både deg som har kraftig mensen og deg som har mindre.
 

Produktet er blitt lagt i handlekurven