Intimpleie

Her finner du produkter av god kvalitet for intimbarbering av underlivet, både for kvinner og menn. Vi har alt du trenger for å opprettholde en sunn intimhelse. Hvis du føler at du er tørr i underlivet, kan det hende du trenger en fuktighetsgivende intimkrem. Er du bekymret for dårlig lukt? Test en intimdeo!

26 Artikler
(1)
RFSU
Intim Daily Wash
150 ml
(1)
RFSU
Intim Easy Shave Gel
150 ml
Nivea
Intimo
200 ml
(1)
RFSU
Intim Cooling Balm
40 ml
(1)
RFSU
Intim Ingrown Hair Cream
40 ml
pjur
After Shave
100 ml
Australian Bodycare
Intim Balm
Aftershave Balm To Prevents Red Spots And Ingrown Hairs 100 ml
(1)
Australian Bodycare
Intim Shave
Shaving Gel To Avoid Red Spots After Intimate Shaving 100 ml
Australian Bodycare
Femi Daily
Intimate Moisturiser Against Odour, Itching And Irritation 100 ml
Australian Bodycare
Intim Wash
Intimate Wash For Daily Intimate Care 200 ml
Australian Bodycare
Stay Fresh Intimate Duo
Lavilin
Intimate Wash Deodorant
With Probiotics 200 ml
Lavilin
Intimate Deodorant Spray
Probiotics 75 ml
Meraki
Sensitive Wash
Pink 490 ml
Australian Bodycare
Femi Daily
Intimate Moisturiser Against Odour, Itching And Irritation 200 ml
pjur
Toy Clean
100 ml
Booby Tape
Booby Tape
Booby Tape Remover 400 ml
Womn
Womn Dry & Fresh Liquid Powder
50 ml
Womn
Womn Dry & Fresh Powder
100 g
Womn
Womn Ingrown Hair Serum
50 ml
Australian Bodycare
3 Intimate Products
Intimate Treatment Kit To Prevent Intimate Discomfort 325 ml
Australian Bodycare
Barrier Cream
Intimate Protection From Irritation And Friction 100 ml
pjur
Clean Spray
100 ml
Australian Bodycare
Femigel
Relieves Irritation And Itching In The Intimate Area 25 ml
Lavilin
Intimate Wipes
10Pcs
Australian Bodycare
3 Shaving Products
Intimate Shaving Kit Against Red Spots After Shaving 400 ml
Viser 48 av 26 Artikler
Vis flere produkter

Intimpleie

Intimbarbering

Hos Nordicfeel finner du produkter av god kvalitet for intim barbering av underlivet, både for kvinner og menn. Når du handler på nordicfeel.no, leverer vi raskt og enkelt der du vil. Hvis du føler at du er tørr i underlivet, kan vi anbefale Löwengrip Intimate Care Soothing Balm, som er en silkemyk balsam. Balmen beroliger irritert hud samtidig som den virker fuktighetsgivende på huden der den er mest følsom.
Ta deg tid til intimvask
Det er viktig å ta vare på underlivet på riktig måte og derfor anbefaler man en daglig rutine med intimvask med gode produkter. Hos Nordicfeel finner du alt du trenger, for eksempel intim deodorant, Lavilin Intimate Wash Deodorant With Probiotics. Produktet lindrer irritasjon og rødhet gjennom det høye konsentratet av salvie, aloe vera og kamille, og kan brukes av både menn og kvinner.
Enkel intimpleie
En deodorant er et godt produkt å bruke til intimpleie fordi den både rengjør og motvirker dårlig lukt samtidig. Noen ganger er du imidlertid på farten når behovet for intimvask oppstår, og da kan det være bra å bruke Lavilin Intimate Wipes. Våtservietter rengjør, balanserer og beskytter dine private deler på en behagelig måte mens de sprer en behagelig duft.
Pleiende intimbarbering
Intimbarbering kan noen ganger forårsake hudirritasjon og rødhet i følsomme områder. For å forhindre dette kan du bruke et produkt som beroliger huden før og etter barberingen. RFSU har flere forskjellige barbersett som inkluderer produkter som letter barbering. For en god barberingsrutine, bør du bruke en spesiell barbergel til underlivet og på nordicfeel.no har vi alt du trenger for intimbarbering.
Motvirker ubalanse i underlivet
Ubalanse i underlivet kan over tid føre til problemer som svie, kløe, tørrhet og ubehagelig lukt. En god vaskerutine for underlivet med de riktige produktene motvirker slike problemer. Hos Nordicfeel finner du vakre produkter som Löwengrip Intimate Care Soothing Balm, som er en parfymefri intimbalm som balanserer og beroliger irritert hud. Balsamen inneholder dimetikon, som er en syntetisk silikonolje som smører og mykgjør huden i følsomme områder, samtidig som den beskytter huden mot dannelse av bakterier.
Komplett barbersett fra RFSU
Fra RFSU tilbyr vi et komplett barbersett som inkluderer fire produkter: Intim Daily Wash, Easy Shave, Cooling Balm og Ingrown Hair Cream. Daily Wash er en intimvask som forsiktig renser huden uten å forstyrre hudens naturlige PH-balanse, og med den milde barberingsgelen blir barberingen glatt og lett. Balsamen sørger for at det ikke oppstår kløe og hårkremen gir en mild peeling så ingen hår vokser innover.
For ekstra smidighet
Hvis du føler at du trenger litt ekstra mykgjørende olje, kan Löwengrip Intimate Care Cleansing Oil være riktig for deg. Den milde intimeoljen absorberes raskt av huden og har både en mykgjørende og fuktighetsgivende effekt takket være en spesiell frøolje. Oljen er duftfri og lindrer irritasjon. Her på nordicfeel.no finner du alle produktene som får deg til å føle deg bra. For å øke gleden tilbyr vi alltid gratis frakt over 199 kr!
Ta vare på ditt underliv
Uansett hvor godt du tar vare på kroppen din, kan området rundt magen trenge ekstra pleie. Ellen Priobiotic Intimate Cream inneholder melkesyrebakterier som gjenoppretter kroppens egen PH-balanse. Intimkremen kan brukes av kvinner i alle aldre og er et resultat av den siste svenske forskningen. Kremen er vegetabilsk og uten parfymer og konserveringsmidler. Når du handler hos Nordicfeel, kan du være sikker på at du får produkter av høyeste kvalitet.