Glidemiddel

Du kan bruke glidemiddel sammen med din partner eller alene. Velg et glidemiddel som passer deg og din kropp. I vårt sortiment finner du vann- og silikonbasert glidemiddel fra rfsu.


Glidemiddel

Du kan bruke glidemiddel sammen med din partner eller alene. Velg et glidemiddel som passer deg og din kropp. I vårt sortiment finner du vann- og silikonbasert glidemiddel fra rfsu.

Vurdering
  • (1)
  • (2)
  • (2)
51 Produkter

Glidemiddel

Glidemiddel er et bra produkt når du vil øke din nytelse og få bedre glid når du har sex. Vannbasert glidemiddel er populære ettersom de kan brukes i alle seksuelle sammenhenger som ved onani, i kombinasjon med sexleketøy, kondom eller når du skal sette inn tampong. Konsistensen er fast og geléaktig, det kan være behov for at du må ta mer underveis. Du får alltid rask leveranse og fri retur på vårt sortiment.

Bra glidemiddel som er vannbaserte
Vil du ha et bra glidemiddel kan vi anbefale Klick Glidemiddel (RFSU). Klick Natural Glide er skånsomt takket være god pH-verdi og innhold melkesyre. Konsistensen kleber ikke, kremen tørker ikke ut og gir en langvarig effekt. Produktet er uparfymert, ikke farget og har en nøytral smak, noe som mange setter pris på ved oralsex. Sense Me er mer sensuelt, inneholder ingefær og varmer opp når den brukes.

Prøv glidemiddel RFSU
RFSU begynte å produsere glidemiddel for lenge siden og har i dag et stort sortiment av vann- og latexbaserte produkter. Alle er godt testet og brukes av mennesker i alle aldre for å stimulere og høye den seksuelle følelsen. Vi anbefaler seriene Klick og Sense Me. Når du handler hos oss kan du føle deg trygg med dine produkter og du får fri frakt over 99 kr.

Glidemiddel med en annen base enn vann
Glidemiddel kan også være olje- eller silikonbasert. De oljebaserte kan ikke kombineres med latexkondomer, da olje bryter ned latex så kondomet kan bli ødelagt. Olje varer lengre enn vann, men er vanskeligere å vaske bort og kan lettere føre til underlivsproblem. Silikonbaserte glidemiddel varer lenge og gir en myk følelse. Noen få dråper holder.

Silikonbasert glidemiddel
Klick Glidemiddel (RFSU) med silikon som base finnes i flere varianter. Klick Supreme Glide er et silikonbasert glidemiddel som passer de som vil ha et luksuriøst middel som varer ekstra lenge. Gelen er så myk at den føles ut som silke. PH-verdi 5,0 og inneholder melkesyre som gjør den passer ekstra bra i det sensitive underlivet. Forpakningen har en pumpe som gjør at den er lett å bruke og dosere. Klick Ultra Glide er en populær variant som er både silikon- og vannbasert.

Hva er glidemiddel?
Hva gjør glidemiddel nyttig? I ulike perioder i livet kan det naturlige glidet i underlivet ikke bli produsert i tilstrekkelig mengde og da er det bra å kombinere med ekstra glid. Kvinner i overgangsalderen, gravide eller kvinner som føler stress og uro kan oppleve at underlivet ikke blir like vått som før. Glidemiddel er også bra å bruke ved penetrerende analsex.

Hvordan bruker man glidemiddel?
Hvordan bruker man glidemiddel? Bare fantasien setter grenser. Hvis du vil ha en glattere følelse når du onanerer, kliner, kjærtegner eller penetrerer er glidemiddel perfekt. Hvis du føler deg kåt, men blir ikke tilstrekkelig våt vil glidemiddel hjelpe. Hvordan bruke glidemiddel når det ikke handler om sex? Glidemiddel fungerer også om du skal føre noe inn i vagina eller analåpningen, som for eksempel tampong eller termometer.

Glidemiddel med ekstra glød
For den som er på jakt etter maksimal sensualitet, seksuell følelse og nytelse skal prøve Klick Oh Yes som øker kvinnens lyst med hjelp av ulike erotisk opphissende ingredienser. Gni inn den vannbaserte gelen på klitoris og den maksimale effekten kommer etter femten minutter. Ettersom glidemiddelet hverken inneholder farge eller parfyme er den egnet for bruk ved analsex. Den praktiske tuben med pumpe gjør at doseringen blir enkel.

Produktet er blitt lagt i handlekurven