Kondomer

Kondomer beskytter deg og din partner, ikke bare mot uønsket graviditet, men også mot seksuelt overførbare sykdommer. Det er helt hormonfritt for deg som ønsker et prevensjonsmiddel uten hormoner. Hos oss kan du kjøpe hjem dine kondomer online, enkelt og diskret. Vi har et bredt utvalg av rfsu kondomer, alt fra latexfrie kondomer til kondomer med smak!


Kondomer

Kondomer beskytter deg og din partner, ikke bare mot uønsket graviditet, men også mot seksuelt overførbare sykdommer. Det er helt hormonfritt for deg som ønsker et prevensjonsmiddel uten hormoner. Hos oss kan du kjøpe hjem dine kondomer online, enkelt og diskret. Vi har et bredt utvalg av rfsu kondomer, alt fra latexfrie kondomer til kondomer med smak!

Vurdering
  • (5)
  • (2)
20 Produkter

Rfsu kondomer

Er du ute etter bra og billige kondomer? Vi har et godt og rimelig utvalg av RFSU kondomer og intimprodukter for deg. RFSU er et kjent merke som har eksistert siden 1933. I 1937 solgte man kondomer i fysiske butikker for første gang i Stockholm og siden har det skjedd en enorm utvikling som vi er stolte av å være en del av.

Kondomer online og diskret frakt.
Nå er det enklere og mer diskret å kjøpe på nettet. Når du kjøper dine kondomer online hos oss så sender vi i en diskret pakke og du får gratis frakt om du kjøper for over 99 kr. Av alle kondomer RFSU tilbyr så finner du garantert noe du er ute etter. Vi ha valgt å ta inn de modellene som er mest populære.

Latexfrie kondomer har flere fordeler
Latexfrie kondomer brukes om du er allergisk mot latex - som er en type gummi. Men de har flere fordeler en det! Å bruke latexfrie kondomer gir deg følelsen av mer kroppsvarme da disse kondomene er tynnere en latexkondomer. Derfor leder de varmen bedre og føles mer behagelig da de gir en naturlig følelse. Et tips er å prøve modellen So Sensitive.

Rask leveranse av RFSU kondomer.
Når du har funnet det du er ute etter i sortimentet så vil vi at du skal få dine produkter raskt. Vi har derfor som mål å alltid oppnå raske og effektive leveranser og du kan enkelt følge din leveranse. xxxx

Hvorfor har kondomer smak?
Når alle restriksjoner forsvant på 1970-tallet ble det enkelt å bruke, selge og opplyse om kondomer. Da tok utviklingen av og det finnes alt fra selvlysende kondomer, knudrete kondomer og kondomer med smak. Sikker sex er viktig og derfor finner man RFSU kondomer som er smaksatte. I pakken Mixed Variation of Your Favourites får du 30 kondomer i forskjellige størrelser, modeller og de mest populære smakene - jordbær og vanilje.

Å velge stramme kondomer
Selvfølgelig har vi flere størrelser i vår nettbutikk. Du får en bra beskrivelse under hvert produkt så du enkelt kan finne det som passer for deg. Det er ikke morsomt å kjøpe for små kondomer eller for store. Er du ute etter smalere og strammere kondomer kan vi tipse om modellen Tight, Easy on with perfect slim fit. Den er litt mindre i størrelsen.

Vårt utvalg av store kondomer.
Vi har store kondomer i vår nettbutikk og vil tipse om Grande, som har en bredere og større størrelse enn originalmodellen. Føler du deg usikker på hvilken størrelse du trenger så kan du finne flere størrelseguider som viser størrelsen på omkretsen og tykkelse i forhold til penisens størrelse. Å finne en kondom som passer er viktig og for stramme eller for store kondomer kan redusere nytelsen, har du riktig passform skal du nesten ikke merke kondomet.

Supplement til kondom
Et ekstra glidemiddel kan være veldig bra å bruke sammen med kondom. Du finner flere glidemiddel fra RFSUs kolleksjon Sense Me, hos oss. Er du ute etter en god massasjeolje? Da finner du det også!
 

Produktet er blitt lagt i handlekurven