Elizabeth Arden

White Tea Skin Replenishing Micro-gel Cream

Størrelse

535 kr
Kjøp
Fri frakt over 249 kr
Fri retur
* Produktet prissettes automatisk.

Høydepunkter

Vegansk
Vegansk
Sensitiv
Sensitiv
Fine linjer
Fine linjer

Beskrivelse

Artikkel: 107524

White Tea Skin Solutions er en vegansk hudpleieserie fra Elizabeth Arden laget med naturens potente antioksidant EGCG som finnes i hvit te, for å gi huden ungdommelig vitalitet og for å styrke hudens forsvar. Hver formel er nøye designet med EGCG, bioteknologi for å styrke det naturlige kollagenet i huden på bare 6 timer. Opplev sensoriske teksturer og rene formler med bærekraftig produserte ingredienser og emballasje. Skånsom hudpleie som passer alle – også de med sensitiv hud.

White Tea Skin Solutions Replenishing Micro-Gel Cream er en ansiktskrem som inneholder antioksidantrikt EGCG* og over 6000** fine mikrodråper som umiddelbart fukter, lysner og perfeksjonerer hudens utseende. På bare 15 minutter dobles hudens fuktighetsnivå*** og etter 14 dager er 95 % enige i at fine linjer er redusert****. Formulert med lysende Angelica Root Extract, smelter denne lette gelkremen forsiktig inn i huden for å gi umiddelbar og langvarig fuktighet. Kremen er også klinisk bevist å forbedre hudens tekstur og elastisitet. Passer alle hudtyper - også sensitiv hud. Vegansk.

* Epigallocatechin gallate glucoside, et aktivt molekyl i hvit te.

** I hver 50 ml boks.

*** Basert på en instrumentell evaluering av 34 kvinner i alderen 25-60 etter første påføring, inkludert de med sensitiv hud.

**** Basert på en forbrukerstudie av 59 kvinner i alderen 25-60 år etter 2 ukers bruk, inkludert de med sensitiv hud.

Vurderinger og anmeldelser

Det er ingen anmeldelser for dette produktet.