Dermaroller

Er du nysgjerrig på dermaroller? Eller micorneedling som det også blir kalt. En dermaroller er bygd opp av små mikronåler som penetrerer huden og booster hudens evne til å ta opp produkter, samtidig som du får bukt med hudproblemer! En skinroller kan motvirke arr, cellulitter og den har anti-age egnenskaper.


Dermaroller

Er du nysgjerrig på dermaroller? Eller micorneedling som det også blir kalt. En dermaroller er bygd opp av små mikronåler som penetrerer huden og booster hudens evne til å ta opp produkter, samtidig som du får bukt med hudproblemer! En skinroller kan motvirke arr, cellulitter og den har anti-age egnenskaper.

Vurdering
  • (1)
  • (1)
9 Produkter

Dermaroller

 Kjært barn har mange navn, akkurat som den populære hudrullen. Det blir ofte kalt dermaroller eller skinroller. Microneedling har blitt en populær hudpleierutine og hos Nordicfeel finner du produkter fra det kjente merket SkinRoller. Ansiktsneedling innebærer i korthet å forynge huden ved hjelp av mikroskopiske nålestikk. Kjøp din egen skinroller hos oss med gratis frakt over 199 kr, gratis retur og rask levering.

Beard Growth Skin Roller og Skjegg hudpleierutine microneedling er kjent for å stimulere hårsekkene ved hjelp av en hudrulle eller dermaroller som du trekker med lette bevegelser over hele ansiktet. Med et dermaroller skjegg kan du på en enkel og tidseffektiv måte øke sjansen for å få en raskere skjeggvekst.

Beard Growth Roller er tilpasset for å produsere et sterkere skjegg. Kjøp skjeggroller hos Nordicfeel med gratis frakt over 199 kr.

Hvordan vises resultater fra dermaroller?

Det er mange fordeler med å ha en dermaroller. Regelmessig bruk er nødvendig for å få et optimalt dermaroller-resultat. Når du har rullet med rullen din, absorberer huden din hudpleieprodukter mye bedre. Derfor bør du supplere din skinrollerbehandling med ett eller flere tilhørende serum. I tillegg til et anti-aldringsresultat, kan mikronedling motvirke både arr og cellulitter. Bruk dermaroller sammen med serum Ved å kombinere dermaroller-behandlingen sammen med ett eller flere serum, får du den beste sjansen for å få et best mulig resultat. Etter behandlingen øker hudens evne til å ta opp andre produkter med opptil 200%.

Hudruller har forskjellige serum for å supplere behandlingen med som vitamin c, retinol, anti-kviser, hyaluronsyre og et serum tilpasset rødhet. Kjøp hudrullen din i dag! Prøv microneedling hjemme Opplev følelsen av en salongbehandling med microneedling hjemme som raskt blir en favoritt i din hudpleierutine. Det er en trygg og veldig effektiv hudpleiebehandling som du enkelt kan utføre på egen hånd i det stille hjørnet av hjemmet. Selve behandlingen består av at du ruller en dermaroller med nåler over huden, som igjen skaper små mikrokanaler. Dermaroller-resultatene er at huden får et forynget resultat når huden leges, noe som verdsettes både av personer med hudproblemer, men også hos de uten problemer som bare vil få en glatt og sunn hud.

Skinroller er det originale merket microneedling

Microneedling har raskt blitt et veldig populært produkt på markedet, noe som ikke er så rart med alle effektene det lille produktet har. Det er mange varianter av dermarollers, og vi har samlet alle produktene våre her. Nordicfeel tilbyr SkinRoller, som er det originale og ledende merket innen microneedling, og du bestiller produktene deres med gratis frakt over 199 kr og rask levering! Hvordan velger du størrelsen på dermaroller? Dermarollers er tilgjengelige med forskjellige nålelengder. De forskjellige lengdene på en dermaroller fungerer på flere måter og gir resultater deretter. Dette fordi nålene i rullen trenger gjennom forskjellige deler av hudlaget, avhengig av hvor lange de er. For overfladiske problemer og tynn hud, bør du bruke en rulle med kortere nåler. For dypere problemer og hvor huden føles tykkere, kan du bruke en dermaroller med lengre nåler for full effekt. Hvorfor bruke en dermaroller? En dermaroller kan gjøre underverker for huden din.

Husk at du må være langsiktig og konsekvent i behandlingen for å oppnå ønsket resultat. En dermaroller hjelper til med hudproblemer som rynker, arr, cellulitter, strekkmerker, forstørrede porer, pigmentflekker og tørr hud. Mange bruker også sin skinroller for å forbedre hudens struktur ved å gjøre huden fastere. Vi har gratis frakt ved kjøp over 199 kr på populære dermarollers!

Produktet er blitt lagt i handlekurven