Skrubb & Peeling

En peeling skal fjerne døde hudceller og fornye slik at huden lettere kan ta opp etterfølgene hudpleie. Peeling er et must for en komplett hudpleierutine. Bruk peeling èn til to ganger i uken, følg opp med en ansiktsmaske som er tilpasset etter din hudtype eller ditt spesifikke behov. 

132 Artikler
-25%
(1)
Dermalogica
Rapid Reveal Peel
10x3 ml
(1)
Dermalogica
Daily Superfoliant
57 g
(7)
Dermalogica
Daily Microfoliant - Peeling
75 g
-25%
Clarins
One-Step Gentle Exfoliating Cleanser
125 ml
Sensai
Silky Purifying
Silk Peeling Powder 40 g
Dermalogica
Daily Microfoliant Refill
74 g
-25%
Exuviance
Triple Microdermabrasion Face Polish
75 g
(1)
Ole Henriksen
Transform
Lemonade Smoothing Scrub 90 ml
(14)
The Ordinary
AHA 30% + BHA 2% Peeling Solution
30 ml
Bulldog
Original Face Scrub
Filorga
Sleep & Peel 4.5
40 ml
The Ordinary
Lactic Acid 10% + HA 2%
30 ml
-25%
Babor
Refine Cellular Enzyme Peel Balm
75 ml
-25%
Exuviance
Gentle Daily Exfoliating
60 Pads
(3)
Kerstin Florian
Correcting
At-Home Professional Peel
bareMinerals
Poreless Exfoliating Essence
150 ml
-30%
(9)
Klairs
Gentle Black Sugar Facial Polish
110 ml
(1)
Biotherm
Life Plankton Creamy Peel
150 ml
Clinique
Skin Supplies for Men
Face Scrub 100 ml
Dermalogica
MultiVitamin Thermafoliant
75 ml
-15%
(1)
Neutrogena
Clear & Defend
2 % Salicylic Acid Face Scrub 150 ml
-25%
Exuviance
Daily Resurfacing Peel
36 pcs
KORA Organics
Turmeric Brightening & Exfoliating Mask
2-In-1 100 ml
(1)
Filorga
Oxygen-Peel
150 ml
-25%
Dermalogica
Daily Milkfoliant
74 g
-25%
Peter Thomas Roth
Even Smoother™ Glycolic Retinol Resurfacing Peel Pads
60 ml
Elemis
Papaya Enzyme Peel
Anti-Age, 50 ml
-15%
Garnier
SkinActive Pure Active 3-in-1 Clay
Combination Skin With Imperfections 150 ml
-40%
Beauty of Joseon
Apricot Blossom Peeling Gel
100 ml
-25%
Dr Brandt
Microdermabrasion Face Exfoliator
60 g
(1)
Clinique
Blackhead Solutions
7 Day Deep Pore Cleanse & Scrub 125 ml
Maria Åkerberg
Papaya Peeling
100 ml
(7)
Dermalogica
Daily Microfoliant - Peeling
13 g
-25%
Matis
Matis Fondamentale Authentik-Scrub
Youth Grain Peeling 50 ml
-20%
(3)
Burt's Bees
Deep Pore Scrub
Peach & Willow Bark 110 g
Maria Åkerberg
AHA & Jojoba Peeling
100 ml
-20%
Elizabeth Arden
Visible Difference
Peel & Reveal Revitalizing Mask 50 ml
-25%
Origins
Checks and Balances Polishing Face Scrub
Tourmaline 75 ml
-15%
Mario Badescu
Botanical Exfoliating Scrub
100 ml
(2)
Clinique
Exfoliating Scrub
Gommage Tonique 100 ml
(2)
Clinique
Rinse Off
7 Day Scrub Cream 100 ml
Lumene
PUHDAS Deeply Purifying Birch Scrub
Medik8
Sleep Glycolic
30 ml
-15%
Nivea
Blemish Prone Wash Scrub
150 ml
-20%
Clinique
7 Day Scrub Cream Rinse Off Jumbo
250 ml
-20%
Estelle & Thild
Super BioAdvanced
10% PHA Dual-Action Exfoliant 50 ml
-25%
Peter Thomas Roth
Potent-C Power Scrub
120 ml
-20%
Kora Organics
Turmeric Brightening & Exfoliating Mask 2-in-1
30 ml
Viser 48 av 132 Artikler
Vis flere produkter

Skrubb & Peeling

Hva er peeling?

En peeling eller ansiktsskrubb som det også blir kalt, fungerer for å fjerne døde hudceller og fornye slik at huden lettere kan ta opp etterfølgende hudpleieprodukter. Peeling er et must for en komplett hudpleierutine. Bruk peeling èn til to ganger i uken, følg opp med en ansiktsmaske som er tilpasset etter din hudtype eller ditt spesifikke behov. Husk å alltid bruke solkrem da huden blir ekstra sensitiv etter peeling. Er du usikker på hvilken hudtype du har? Prøv vår hudanalyse!

 

Peelingen eksfolierer huden, det vil si at den fjerner gamle hudceller. Dette gjør at du får en ren og klar hud, glød og jevnere hudoverflate. Med hjelp av en peeling kan du forhindre tette porer og håndtere mange andre hudproblemer som akne, kviser, ujevn hudstruktur og tørrhet.

 

En peeling finnes i ulike typer: kornpeeling , enzympeeling, multipeeling, peeling pads eller syrepeeling. Velg din peeling etter behov eller smak.

 

Mekanisk peeling

En klassiker - den mekaniske peelingen, også kalt kornpeeling som består av små mikrokorn ofte av naturlige ingredienser. Denne peelingen masseres forsiktig inn i ansiktet med fingrene for å så skylles av med vann. Denne typen av peeling passer en grovere hudtype som ikke er sensitiv.

 

Enzympeeling

Til forskjell fra kornpeelingen masserer du ikke inn enzympeeling, men lar den virke på huden. Enzympeelingen inneholder ofte fruktenzymer som eksfolierer huden forsiktig. Denne peelingen påfører du på rengjort hud med fingrene. Enzympeeling jobber i dybden og virker eksfolierende. Egnet for sensitiv hud.

 

Multipeeling

Det finnes også så kalt multipeelinger som kombinerer kornpeeling med enzymer og/eller syrer. Dobbelvirkende effekt da en multipeeling polerer huden med mikrokorn samtidig som den bruker syrer for å jobbe dypere ned i huden.

 

Peeling pads

Noe som er utrolig smidig og smart er at det peeling i pads nå er tilgjengelig. Perfekt for deg som vil ha en smidig og effektiv måte å eksfoliere på. Peelingpads sveper du bare over ansiktet! Perfekt å ta med på reisen eller bruke når du vil ha en rask peeling som krever litt mindre tid.

 

Kjemisk peeling / syrepeeling

En syrepeeling eller kjemisk peeling som den også heter bruker milde syrer. Det finnes en syre for alle! Kanskje du har hørt om de ulike syrene: AHA-syre, BHA-syre og PHA-syre?

 

AHA syre

AHA-syre utvinnes fra ulike typer plantesukker og har eksfolierende egenskaper samtidig som den tilfører fuktighet. Dette er kanskje en av de vanligste syrene i dagens hudpleie. Til forskjell fra BHA-syrer er AHA-syrer vannløselig. Gir en mild, men effektiv eksfoliering. AHA-syrer fornyer huden og gjør det lettere for etterfølgende produkter å gå ned i huden. Hudoverflaten blir glattere og grå hud reduseres. Les mer om de v vanligste AHA-syrene nedenfor.

 

Sitronsyre / Citric Acid

Sitronsyre utvinnes fra sitrusfrukter og brukes primært i små mengder for å justere pH-verdien i hudpleie - for å forhindre at produktet blir for alkalisk.

 

Glykolsyre / Clycolic Acid

Glykolsyre, den minste av alla AHA-syrer, men kanskje også den beste. Glykolsyre har små molekyler som rakst og effektivt trenger inn i huden. Fjerner effektiv døde hudceller, samtidig som tørre hudpartier og tørrhets linjer reduseres. Passer best til hud med akne, pigmentflekker, rynker og overflate tørrhet.

 

Mandelsyre / Mandelic Acid

Mandelsyre er en effektiv AHA-syre som har større molekyler enn glykolsyre og er derfor ikke like kraftfull. Mandelsyre trenger ned i huden saktere enn glykolsyre og passer derfor selv de med sensitiv hud. Husk at mandelsyre er følsomt for lys og derfor ikke skal stå i direkte sollys. Bruk ofte for å behandle tørr hud eller hud som har blitt skadet av UV-stråler.

 

Melkesyre / Lactic Acid

Akkurat som glykolsyre er melkesyre inkludert i gruppen av AHA-syrer. Melkesyre er hudpleiens mest populære AHA-syre. En kraftig ingrediens som kan motvirke akne, kviser, rynker og tidlig aldring. Eksfolierer huden samtidig som den fukter. Melkesyre er mildere Melkesyre utvinnes av melk, frukt, grønnsaker og andre planter. Egnet for mer sensitiv hud. Gir ren hud og lyser opp pigmentering.

 

Vinsyre / Tartaric Acid

Vinsyre er en AHA-syre med antioksidant-funksjoner. Vinsyre finnes i mange planter, frukter og bær, blant annet i druer og tamarinder som er en av de viktigste syrene i vin.

 

Eplesyre / Malic Acid

Eplesyre er en AHA-syre som utvinnes av umoden frukt, denne syren finnes også naturlig i kroppen. Eplesyre består av større molekyler f.eks glykolsyre og passer derfor mer sensitiv hud på grunn av den langsomme og mildere eksfolieringen.

 

BHA syre / Beta Hydroxy Acid

BHA-syre løser opp fettet i huden og åpner opp porene. Til forskjell fra AHA-syre er BHA-syre fettløselig og har derfor lettere for å trenge ned i porene. Denne syren er bra for deg som lider av akne, hudormer og tette porer. Den er også beroligende og anti-inflammatorisk. Passer også deg som har sensitiv hud eller pigmentering og ujevn hud.

 

Salisylsyre / Salicylic Acid

Salisylsyre er en multifunksjonell BHA-syre fungerer for flere akne-relaterte problemer. Dens viktigste oppgave er å eksfoliere og fornye huden. Fordi salisylsyre har evnen til å løse opp tette porer og også eksfoliere inni porene så vell som hudoverflaten, er den spesielt effektiv for å motvirke akne-utbrudd, inkludert hvite og svarte hudormer. Salisylsyre er også anti-inflammatorisk og beroligende. Passer hud med akne, kviser og tette porer.

 

PHA syre

PHA-syre kan sammenlignes med AHA-syre, men har andre egenskaper og er ikke like irriterende for sensitiv hud. PHA-syre er mildere og går ikke like dypt ned i huden, derfor passer den for mer sensitiv hud eller hud med rosacea. Denne syren gir også mer fuktighet enn andre syrer.

 

I vårt sortiment på NordicFeel finner du peeling og ansiktsskrubb fra ledende merker innen ansiktspleie. Du kan kjøpe produkter som inngår i en serie eller matcher resten av din hudpleie, eller du kan finne en separat peeling eller skrubb som passer akkurat for dine behov. Akkurat som med andre produkter for ansiktet kan du kjøpe peeling og ansiktsskrubb som er utformet for å behandle spesifikke problem, som hudormer, akne, rynker, fine linjer og pigmentering. Dog har også du som ikke har et spesifikt hudproblem i dag nytte av å beskytte huden for å forebygge forekomsten av fremtidige problem.