Elizabeth Arden

White Tea Skin Brightening Eye Gel

Størrelse

559 kr
Kjøp
Fri frakt over 199 kr
Fri retur
* Produktet prissettes automatisk | Kan ikke kombineres med rabattkoder.

Høydepunkter

Vegansk
Vegansk
Peptider
Peptider
Rynker
Rynker

Beskrivelse

Artikkel: 107525

White Tea Skin Solutions er en vegansk hudpleieserie fra Elizabeth Arden laget med naturens potente antioksidant EGCG som finnes i hvit te, for å gi huden ungdommelig vitalitet og for å styrke hudens forsvar. Hver formel er nøye designet med EGCG, bioteknologi for å styrke det naturlige kollagenet i huden på bare 6 timer. Opplev sensoriske teksturer og rene formler med bærekraftig produserte ingredienser og emballasje. Skånsom hudpleie som passer alle – også de med sensitiv hud.

White Tea Skin Solutions Brightening Eye Gel er en øyekrem som inneholder antioksidantrik EGCG* og er en herlig lett øyegelé som øyeblikkelig gjenoppliver trette øyne for et mer strålende, forfriskende utseende. Inneholder over 2000** dyrebare mikrodråper, denne forfriskende gelkremen smelter inn i huden for å hydrere, lysne, lindre og jevne ut det delikate øyeområdet. Formelen er skånsom, men effektiv og er nøye formulert med Sea Oak Extract for å bekjempe mørke ringer og redusere synlige kråketær, samt gjenstridige rynker.

På bare 1 uke føles øyeområdet fastere og ser mer strålende ut***. Passer for alle hudtyper, også sensitiv hud. Vegansk formel.

*Epigallocatechin-gallate glucoside, et aktivt molekyl i hvit te.

**I hver 15 ml boks.

***Basert på en forbrukerstudie med 69 kvinner i alderen 25-60 år, etter 1 ukes bruk, inkludert de med selvopplevd sensitiv hud.

Vurderinger og anmeldelser

Det er ingen anmeldelser for dette produktet.