Skrubb & Peeling

En peeling skal fjerne døde hudceller og fornye slik at huden lettere kan ta opp etterfølgene hudpleie. Peeling er et must for en komplett hudpleierutine. Bruk peeling èn til to ganger i uken, følg opp med en ansiktsmaske som er tilpasset etter din hudtype eller ditt spesifikke behov. 

132 Artikler
Exuviance
Gentle Daily Exfoliating
60 Pads
Exuviance
Triple Microdermabrasion Face Polish
75 g
(1)
Ole Henriksen
Transform
Lemonade Smoothing Scrub 90 ml
Babor
Gentle Peeling Cream
50 ml
Bulldog
Original Face Scrub
Clarins
One-Step Gentle Exfoliating Cleanser
125 ml
FILORGA
Sleep & Peel 4.5
40 ml
(1)
Dermalogica
Daily Superfoliant
57 g
Babor
Refine Cellular Peeling Pads
60 pcs
KORA Organics
Turmeric Brightening & Exfoliating Mask
2-In-1 100 ml
Beauty of Joseon
Apricot Blossom Peeling Gel
100 ml
(4)
Ole Henriksen
Balance
Pore-Balance Facial Sauna Scrub 89 ml
Dr Brandt
Microdermabrasion Face Exfoliator
60 g
Peter Thomas Roth
Even Smoother™ Glycolic Retinol Resurfacing Peel Pads
60 ml
Maria Åkerberg
Papaya Peeling
100 ml
Dermalogica
MultiVitamin Thermafoliant
75 ml
(7)
Dermalogica
Daily Microfoliant - Peeling
13 g
(1)
FILORGA
Oxygen-Peel
150 ml
(1)
Rudolph Care
Acai Facial Scrub Mask
Økologisk ansiktsmaske 100 ml 100 ml
Dermalogica
Daily Microfoliant Refill
74 g
(1)
Biotherm
Life Plankton Creamy Peel
150 ml
Clinique
7 Day Scrub Cream Rinse Off Jumbo
250 ml
The Ordinary
Lactic Acid 10% + HA 2%
30 ml
Garnier
SkinActive Pure Active 3-in-1 Clay
Combination Skin With Imperfections 150 ml
(1)
Neutrogena
Clear & Defend
2 % Salicylic Acid Face Scrub 150 ml
bareMinerals
Poreless Exfoliating Essence
150 ml
(1)
Clinique
Blackhead Solutions
7 Day Deep Pore Cleanse & Scrub 125 ml
Maria Åkerberg
AHA & Jojoba Peeling
100 ml
Clarins
Comfort Scrub
50 ml
(7)
Dermalogica
Daily Microfoliant - Peeling
75 g
Sensai
Silky Purifying Silk Peeling Powder
40 g
Tonymoly
Egg Pore Blackhead Steam Balm
30 g
(9)
Klairs
Gentle Black Sugar Facial Polish
110 ml
Dermalogica
Daily Milkfoliant
74 g
Glöd Sophie Elise
Walnut Face Scrub
60 ml
Babor
Clarifying Peeling Cream
50 ml
Neutrogena
Blackhead Eliminating
2 % Salicylic Acid Face Scrub 150 ml
(2)
Clinique
Rinse Off
7 Day Scrub Cream 100 ml
Caudalie
Vinoclean Deep Cleansing Exfoliator
75 ml
Clarins
Fresh Scrub
50 ml
Nivea
Blemish Prone Wash Scrub
150 ml
Murad
Blemish Control
Daily Clarifying Peel 95 ml
Florence by Mills
Get That Grime Face Scrub
100 ml
Löwengrip
Skin Reboot
Exfoliating Pads 77 ml
Banila Co
Clean It Zero Brightening Peeling Gel
120 ml
Babor
Refine Cellular Enzyme Peel Balm
75 ml
Garnier
SkinActive Pure Active Intensive 3-in-1 Charcoal
Oily Spot-prone Skin 150 ml
Clinique
Skin Supplies for Men
Face Scrub 100 ml
Viser 48 av 132 Artikler
Vis flere produkter

Skrubb & Peeling

Hva er peeling?

En peeling eller ansiktsskrubb som det også blir kalt, fungerer for å fjerne døde hudceller og fornye slik at huden lettere kan ta opp etterfølgende hudpleieprodukter. Peeling er et must for en komplett hudpleierutine. Bruk peeling èn til to ganger i uken, følg opp med en ansiktsmaske som er tilpasset etter din hudtype eller ditt spesifikke behov. Husk å alltid bruke solkrem da huden blir ekstra sensitiv etter peeling. Er du usikker på hvilken hudtype du har? Prøv vår hudanalyse!

 

Peelingen eksfolierer huden, det vil si at den fjerner gamle hudceller. Dette gjør at du får en ren og klar hud, glød og jevnere hudoverflate. Med hjelp av en peeling kan du forhindre tette porer og håndtere mange andre hudproblemer som akne, kviser, ujevn hudstruktur og tørrhet.

 

En peeling finnes i ulike typer: kornpeeling , enzympeeling, multipeeling, peeling pads eller syrepeeling. Velg din peeling etter behov eller smak.

 

Mekanisk peeling

En klassiker - den mekaniske peelingen, også kalt kornpeeling som består av små mikrokorn ofte av naturlige ingredienser. Denne peelingen masseres forsiktig inn i ansiktet med fingrene for å så skylles av med vann. Denne typen av peeling passer en grovere hudtype som ikke er sensitiv.

 

Enzympeeling

Til forskjell fra kornpeelingen masserer du ikke inn enzympeeling, men lar den virke på huden. Enzympeelingen inneholder ofte fruktenzymer som eksfolierer huden forsiktig. Denne peelingen påfører du på rengjort hud med fingrene. Enzympeeling jobber i dybden og virker eksfolierende. Egnet for sensitiv hud.

 

Multipeeling

Det finnes også så kalt multipeelinger som kombinerer kornpeeling med enzymer og/eller syrer. Dobbelvirkende effekt da en multipeeling polerer huden med mikrokorn samtidig som den bruker syrer for å jobbe dypere ned i huden.

 

Peeling pads

Noe som er utrolig smidig og smart er at det peeling i pads nå er tilgjengelig. Perfekt for deg som vil ha en smidig og effektiv måte å eksfoliere på. Peelingpads sveper du bare over ansiktet! Perfekt å ta med på reisen eller bruke når du vil ha en rask peeling som krever litt mindre tid.

 

Kjemisk peeling / syrepeeling

En syrepeeling eller kjemisk peeling som den også heter bruker milde syrer. Det finnes en syre for alle! Kanskje du har hørt om de ulike syrene: AHA-syre, BHA-syre og PHA-syre?

 

AHA syre

AHA-syre utvinnes fra ulike typer plantesukker og har eksfolierende egenskaper samtidig som den tilfører fuktighet. Dette er kanskje en av de vanligste syrene i dagens hudpleie. Til forskjell fra BHA-syrer er AHA-syrer vannløselig. Gir en mild, men effektiv eksfoliering. AHA-syrer fornyer huden og gjør det lettere for etterfølgende produkter å gå ned i huden. Hudoverflaten blir glattere og grå hud reduseres. Les mer om de v vanligste AHA-syrene nedenfor.

 

Sitronsyre / Citric Acid

Sitronsyre utvinnes fra sitrusfrukter og brukes primært i små mengder for å justere pH-verdien i hudpleie - for å forhindre at produktet blir for alkalisk.

 

Glykolsyre / Clycolic Acid

Glykolsyre, den minste av alla AHA-syrer, men kanskje også den beste. Glykolsyre har små molekyler som rakst og effektivt trenger inn i huden. Fjerner effektiv døde hudceller, samtidig som tørre hudpartier og tørrhets linjer reduseres. Passer best til hud med akne, pigmentflekker, rynker og overflate tørrhet.

 

Mandelsyre / Mandelic Acid

Mandelsyre er en effektiv AHA-syre som har større molekyler enn glykolsyre og er derfor ikke like kraftfull. Mandelsyre trenger ned i huden saktere enn glykolsyre og passer derfor selv de med sensitiv hud. Husk at mandelsyre er følsomt for lys og derfor ikke skal stå i direkte sollys. Bruk ofte for å behandle tørr hud eller hud som har blitt skadet av UV-stråler.

 

Melkesyre / Lactic Acid

Akkurat som glykolsyre er melkesyre inkludert i gruppen av AHA-syrer. Melkesyre er hudpleiens mest populære AHA-syre. En kraftig ingrediens som kan motvirke akne, kviser, rynker og tidlig aldring. Eksfolierer huden samtidig som den fukter. Melkesyre er mildere Melkesyre utvinnes av melk, frukt, grønnsaker og andre planter. Egnet for mer sensitiv hud. Gir ren hud og lyser opp pigmentering.

 

Vinsyre / Tartaric Acid

Vinsyre er en AHA-syre med antioksidant-funksjoner. Vinsyre finnes i mange planter, frukter og bær, blant annet i druer og tamarinder som er en av de viktigste syrene i vin.

 

Eplesyre / Malic Acid

Eplesyre er en AHA-syre som utvinnes av umoden frukt, denne syren finnes også naturlig i kroppen. Eplesyre består av større molekyler f.eks glykolsyre og passer derfor mer sensitiv hud på grunn av den langsomme og mildere eksfolieringen.

 

BHA syre / Beta Hydroxy Acid

BHA-syre løser opp fettet i huden og åpner opp porene. Til forskjell fra AHA-syre er BHA-syre fettløselig og har derfor lettere for å trenge ned i porene. Denne syren er bra for deg som lider av akne, hudormer og tette porer. Den er også beroligende og anti-inflammatorisk. Passer også deg som har sensitiv hud eller pigmentering og ujevn hud.

 

Salisylsyre / Salicylic Acid

Salisylsyre er en multifunksjonell BHA-syre fungerer for flere akne-relaterte problemer. Dens viktigste oppgave er å eksfoliere og fornye huden. Fordi salisylsyre har evnen til å løse opp tette porer og også eksfoliere inni porene så vell som hudoverflaten, er den spesielt effektiv for å motvirke akne-utbrudd, inkludert hvite og svarte hudormer. Salisylsyre er også anti-inflammatorisk og beroligende. Passer hud med akne, kviser og tette porer.

 

PHA syre

PHA-syre kan sammenlignes med AHA-syre, men har andre egenskaper og er ikke like irriterende for sensitiv hud. PHA-syre er mildere og går ikke like dypt ned i huden, derfor passer den for mer sensitiv hud eller hud med rosacea. Denne syren gir også mer fuktighet enn andre syrer.

 

I vårt sortiment på NordicFeel finner du peeling og ansiktsskrubb fra ledende merker innen ansiktspleie. Du kan kjøpe produkter som inngår i en serie eller matcher resten av din hudpleie, eller du kan finne en separat peeling eller skrubb som passer akkurat for dine behov. Akkurat som med andre produkter for ansiktet kan du kjøpe peeling og ansiktsskrubb som er utformet for å behandle spesifikke problem, som hudormer, akne, rynker, fine linjer og pigmentering. Dog har også du som ikke har et spesifikt hudproblem i dag nytte av å beskytte huden for å forebygge forekomsten av fremtidige problem.