The Ordinary

AHA 30% + BHA 2% Peeling Solution

Størrelse

125 kr
Kjøp
Fri frakt over 199 kr
Fri retur

Høydepunkter

Vegansk
Vegansk
Glød
Glød
Eksfolierende
Eksfolierende
AHA-syra
AHA-syra
BHA-syra
BHA-syra
Glykolsyra
Glykolsyra
Hyaluronsyra
Hyaluronsyra
Salicylsyra
Salicylsyra

Beskrivelse

Artikkel: 54868
10-minutters eksfolierende ansiktsbehandling.

Med 30% alfahydroxisyrer (Glykol-/Melk-/Vin-/Sitron-), 2% betahydroxisyre (Salicylsyre), Hyaluronsyre, copolymerer, vitamin B5, svart gulrot og tasmansk pepper.
Alfahydroxisyrer (AHA) eksfolierer hudens ytterste lag for å lyse opp og jevne ut hudoverflaten. Betahydroxisyre (BHA) eksfolierer også huden for å motvirke tette porer. Denne kombinerte 32% AHA/BHA formelen gir huden en dypere eksfoliering og virker mot urenheter og for økt glød. Ved kontinuerlig bruk forbedrer den ujevn hudstruktur og reduserer utseendet på fine linjer.

Formelen inneholder et derivat fra tasmansk pepper som hjelper med å redusere irritasjonen som kan oppstå i forbindelse med syrebruk. Dette derivatet er av vegetabilsk opprinnelse og kan variere i farge avhengig av årstid. Formelens farge kan derfor variere fra produksjon til produksjon. Denne formelen inneholder også en copolymer form av hyaluronsyre for å gi huden ekstra komfort, vitamin B5 for å hjelpe med å reparere huden og svart gulrot som er en antioksidant.

Obs: Denne formelen inneholder høye konsentrasjoner av frie syrer. Vi anbefaler at du bruker dette produktet om din hud er vant til syreeksfolierende produkter og om du ikke har sensitiv hud. Denne formelen bør ikke brukes på sensitiv, flassende eller skadet hud. Vær nøye med å ikke utsette huden for sollys i forbindelse med bruk, se ytterligere instruksjoner under “bruk”.

pH-verdien i denne formelen er ca. 3,6.

Bruk:
Brukes på kvelden, og ikke mer enn to ganger i uken. Rengjør ansiktet og tørk huden tørr. Ikke bruk på fuktig hud. Påfør et tynt lag over ansiktet og halsen med fingertuppene. La produktet virke i maks 10 minutter. Vask av produktet med lunkent vann. Unngå øyekonturene og kontakt med øynene både ved påføring og når du vasker bort produktet. Denne tynne løsningen skal brukes som en maske og bør ikke brukes mer enn i 10 minutter. Hvis irritasjon oppstår, avslutt behandling og ta

Vurderinger og anmeldelser

Det er ingen anmeldelser for dette produktet.