Hugo Boss Boss The Scent For Her

Hugo Boss The Scent

Etter suksessparfymen The Scent lanserer Hugo Boss endelig dameversjonen The Scent For Her! Parfymen er perfekt for deg som ønsker en frisk og floral duft som samtidig gir et kraftfullt inntrykk.

Om dameparfymen Boss The Scent For Her

Boss The Scent for Her er parfymen som utstråler eksklusiv kvinnelig eleganse og varme, samtidig som den gir en dragningskraft som stadig øker og forteller en historie om forførelse. Tiltrekningskraften kommer fra toppnotene honingsmyk fersken og fresia som møter en uimotståelig kombinasjon i den orientalske blomsten osmanthus.

I basen finnes mørkbrent kakao som gir en avhengighetsskapende boost og vekker sinnet enda mer. Duften utstråler intensitet og mystikk, samtidig som den uttrykker en klar kjemi som får både kvinnen som bærer den og personen hun forfører til å gi etter for kraften til Boss The Scent for Her.

Hugo Boss The Scent For Her

Kjøp nye Boss The Scent for her

Klikk og velg en variant fra serien og kjøp nye Boss the Scent for Her allerede idag.

Om herreparfymen Boss The Scent

Boss The Scents metode for forføring er en kunst med perfekt balanse mellom selvtillit og nonchalanse. En mesterlig orkestrering av notene ingefær og maninkafrukt varer lenge og setter sitt preg på alle sanser. Langsomt og stabilt, men med en spent forventning i toner av lavendel og lær finnes symfonien som får kvinnen til å falle.

Manikafrukten er den store nyheten i Boss the Scent og har aldri før har vært brukt i en duft. Duften som minner om jordbær og pasjonsfrukt dyppet i sjokolade gir fokus, tiltrekning og noe utemmet. Tilsammen formidles ren, tiltrekkende maskulinitet.

Hugo Boss The Scent
Hugo Boss Boss The Scent for Her for Him

Om varemerket Hugo Boss

Varemerket Hugo Boss har siden starten for litt over 90 år siden kombinert stil og eleganse med overkommelige priser. I det store utvalget finnes mange klassikere,blant annet herreduften Boss Bottled som er hyllet av mange brukere og solgt millioner av kopier over hele verden.

Produktet er blitt lagt i handlekurven