Kategorier
Filter

Julegavetips 2017

Vet du ikke hva du skal gi bort i julegave? Her har vi samlet de beste julegavetipsene for hele familien! Skjem bort dine nærmeste med litt hverdagsluksus.

Vis alle Vis færre
Julegavetipsene til mamma

Til mamma

Verdens beste mamma fortjener selvfølgelig verdens beste gave!

Se tipsene

Julegavetipsene til pappa

Til pappa

Julegaver til pappaer kan være en vanskelig nøtt å knekke – ofte er det snille barn som står høyest på ønskelisten.

Se tipsene

Julegavetipsene til dama

Til dama

Det kan bli feil størrelse og feil farge... men fortvil ikke! Vi har valg ut flere julegavetips som reduserer risikoen for at du sover på sofaen denne julen.

Se tipsene

Til typen

Vi hos NordicFeel har slått våre kloke hoder sammen og kommet fram til de ultimate julegavetipsene kjæresten din kommer til å elske helt til neste jul!

Se tipsene

Julegavetipsene til søster

Til søster

Hvis søsteren din er kresen eller veldig nøye på akkurat hva hun vil ha (som søstre pleier å være) trenger du litt hjelp for å finne en skikkelig fin gave.

Se tipsene

Julegavetipsene til bror

Til bror

Broren din erter deg kanskje av og til (det er jo det brødre gjør!), men det finnes bare èn som ham!

Se tipsene

Julegavetipsene til mormor og farmor

Til mormor/farmor

Kjærligheten til bestemødre er spesiell. Vis at du setter pris på henne med en fin julegave som hun kan bruke.

Se tipsene

Julegavetipsene til morfar og farfar

Til morfar/farfar

Morfar og farfar kan være litt vanskelig å kjøpe julegaver til, men de fortjener noe ekstra fin i år!

Se tipsene

Slik finner du de perfekte julegavene

Hvis du føler at du har en million julegaver å kjøpe er du ikke alene. Det tar mye tid og energi å springe rundt i byen for å finne gaver til hele familien. Heldigvis har vi på NordicFeel noe for alle en mange gode tips!

La oss hjelpe deg

På denne siden har vi valgt ut noen gavetips til dine nære og kjære med omsorg. Hos NordicFeel er vi opptatt av hverdagsluksus, ettersom det handler om mer enn et produkt – det er en følelse som er umulig å erstatte. Hverdagsluksus gir glede og det vil vi bidra til. Skjem bort de du er glad i, kanskje er det noe de sjeldent unner seg selv? Kjøp alt på samme gang og på samme sted for å lette årets julehandel. La julen være en tid å se fram til, ikke en som stresser deg opp.

Skriv en liste

Ta deg tid til å lage en ordentlig liste med hva personen liker. Det kan være alt fra dufter, mat, interesser og aktiviteter. Å få ned alt på papir kan hjelpe med å finne på ideer.

Utgå fra behovene

Hva trenger personen? Er det tomt for favorittproduktene eller mangler det noe i samlingen? Fyll på med favoritten! Føles det som om personen har alt eller kan kjøpe hva enn de ønsker seg? Da kan en fin og praktisk forvaring hjelpe! Kanskje er tid en mangelvare? Da er det mange produkter som sparer tid.

Internett-stalking

Kanskje finnes det en offentlig ønskeliste et sted? Ellers er det garantert at personen har sosiale medier og kanskje dukker det opp noe i feeden som personen har likt, kanskje fra et merke eller en side? Kanskje er det til og med et hint.

Gjør det personlig

Tenk på et minne, noe personen har sagt eller noe dere har opplevd sammen og ta det derfra.

Mens du tenker kan du la deg bli inspirert av våre produkter og julegavetips!