Reklamasjon og returer

Jeg ønsker å reklamere et produkt

Hos Nordicfeel.no har du alltid 3 års garanti på våre produkter, unntakene er ghd produkter der du som kunde har 2 års garanti*. Du som kunde har rett til å reklamere feil i bestilt vare innen rimelig tid fra at du oppdaget feilen, eller burde ha oppdaget eventuell feil i varen. Vi anbefaler at du reklamerer så snart som mulig. Reklamasjon skal under alle omstendigheter skje senest innen tre år fra du mottok varen*. for å reklamere et produkt sender du en e-post til vår kundeservice på info@nordicfeel.no - Du vil motta en returseddel via e-post som du bruker for å returnere varen til oss.

Vennligst angi et kundenummer eller ordernummer for raskest service.

Når varen er returnert til oss kommer den til å bli undersøkt og om vi godkjenner reklamasjonen vil vi håndtere reklamasjonen i henhold til bestemmelsene i  konsumentköplagen (1990:932) ved og i første hånd reparere varen eller levere en ny vare. I visse tilfeller kan det i stedet være aktuelt med en prisreduksjon eller at vi refunderer varekostnaden for deg. 

Ved godkjent reklamasjon står vi for dine fraktkostnader samt eventuelle andre kostnader i forbindelse med reklamasjonen. Kostnadene for frakt eller andre kostnader i forbindelse med godkjent reklamasjon erstattes bare ved framvising av kvittering. Selv om vi godkjenner en reklamasjon er du som kunde alltid forpliktet til å begrense dine kostnader ved reklamasjonen. Dermed er det bare forsvarlige kostnader som blir refundert. Du kommer til å bli reffundert innen 14 dager.
 

Varen kommer til å bli undersøkt i henhold til beskrivelsen av eventuelle feil som du som kunde oppgir i forbindelse med reklamasjonen. Det er derfor viktig at du gir en så detaljert beskrivelse som mulig. Dersom varen etter undersøkelse er funnet feilfri eller utsatt for ytre påvirkninger og reklamasjonen ikke godkjennes, kommer du som kunde å bli belastet for undersøkelsen samt fraktkostnaden.

*Angående reklamasjoner og garanti på ghd-produkter:
Hvis du ønsker å reklamere og returnere din ghd styler eller ghd air er det bra om du tenker på følgende:

• Som produsent tilbyr ghd 24 måneders garanti på alle elektriske produkter.
• I denne perioden gjelder ghds byttegaranti om det er feil på produktet.

For å reklamere ghd el-produkter kontakt ghd https://www.ghdhair.com/no/help/returns

Jeg ønsker å reklamere i forbindelse med levering

Noen ganger, blir pakken dessverre skadet under transport. Hvis pakken har en skade som synes å ha blitt forårsaket under transport, så er det viktig å først melde fra til utleveringsstedet hvor du henter pakken og deretter til vår kundeservice på info@nordicfeel.no.

Hvis du allerede er på utleveringsstedet og ser at pakken er skadet, er det bedre at du ikke henter ut pakken, men lar det gå tilbake til oss. Ta kontakt med kundeservice og vi vil hjelper deg med å sende en ny leveranse til deg.

Når vi sender en pakke blir alle varene veid sammen med pakken. Når pakken ankommer til utleveringsstedet, blir pakken veid igjen og vekten skal samsvare. Alle varene som vises på fakturaen må skannes før pakken kan sendes fra oss. En sjekk i vårt pakkesystem viser at alle produktene har blitt skannet, og dermed vet vi med sikkerhet at de var med i pakken når den blir sendt fra oss.

Skullen det mangle varer i pakken, har dette oppstått under transporten av pakken, dette skal da reklameres til Postnord. Det er viktig ifølge Postnord at emballasjen til pakken finns og at varsling skjer innen 7 dager etter mottak av pakken. Ved synlige skader på pakken skal anmeldingen skje direkte på utleveringsstedet. Postnord kommer deretter gjøre en undersøkelse om pakken har noen skader, og om vekten har blitt redusert under transport, de kommer gjøre en vurdering og de vil komme tilbake til deg med et svar.

Jeg vil heve mitt kjøp og ønsker å returnere

Ved kjøp av varer fra oss, har du som kunde rett til å trekke deg fra kjøpsavtalen uten å oppgi noen grunn innen 14 dager fra du mottok varene (angrerett). Angrerett gjelder ikke for undertøy og badetøy som på grunn av helse- og hygieneårsaker ikke kan returneres når forseglingen er brutt og forseglingen er brutt av deg som forbruker. Dersom du bestilte flere varer som leveres separat eller leveres i flere deler ved ulike tidspunkt, har du rett til å trekke deg fra kjøpsavtalen innen 14 dager fra mottak av den siste varen, respektive den siste delen av varen. Dersom du ønsker å utøve din angrerett, Skal du gi oss en klar beskjed som inneholder ditt navn, adresse og eventuelt et telefonnummer og e-postadresse, hvis du ønsker å trekke seg fra kjøpsavtalen, gjøres det fortrinnsvis via e-post, info@nordicfeel.no

Vennligst angi et kundenummer eller fakturanummer for raskest service.

 

Dersom du velger å sende en beskjed om at du ønsker å trekke deg fra kjøpsavtalen per post kan du, men du må ikke, bruke Konsumentverkets standardskjema for utøvende angrerett som kan du kan finne via denne linken: http://publikationer.konsumentverket.se/sv/publikationer/lagarregler/lagar/2angerblankett.html.

 

For at det skal anses at du har meldt fra om at du ønsker å utøve din angrerett innen tiden, holder det med at du sender inn din beskjed om at du kommer til å utøve angreretten innen angrefristen utløper. Om du utøver din angrerett skal du, uten unødvendig opphold og senest innen 14 dager fra du har meldt fra om at du utøver din angrerett, på egen bekostning sende eller levere tilbake varen til oss. 

 

Dersom du trekker deg fra kjøpsavtalen kommer vi til å refundere alle betalinger vi har mottatt fra deg samt dine leveransekonstnader. Eventuelle ekstra fraktkostnader som følger av at du har valgt en annen leveringsmåte enn det billigste refunderer vi ikke. Tilbakebetalingen gjøres heller ikke for eventuelle kostnader for retur av varer som ikke sendes med vanlig post. Du må betale de direkte kostnadene for returen av slike varer. Kostnadene er anslått til maksimalt ca 150 NOK. Vi har videre rett til å belaste deg som forbruker for en vares verdiminskning i den grad verdiminskningen skyldes at du har håndtert varen i større omfatning enn det som har vært nødvendig for å fastslå dens egenskaper eller funksjon.

 

Refundering kommer til å skje uten unødvendig opphold og alltid senest innen 14 dager fra og med den dag vi har fått beskjed om at du trekker deg fra kjøpsavtalen, forutsatt at vi innen den tid har fått varen i retur, eller mottatt kvittering som viser at varene er returnert til oss. Vi kommer til å bruke samme betalingmåte for refundering som du selv har brukt i kjøpet, med mindre vi har kommet til en avtale om en annen refunderingsmåte.

 

OBS! For alle Remington produkter gjelder 100 dager åpent kjøp uansett verdi, med unntak av tilbehør. Mer informasjon om åpent kjøp og hvordan du benytter åpent kjøp finner du på denne siden:
http://se.remington-europe.com/microsites/100-dagar-%C3%B6ppet-k%C3%B6p/

Utover retter til åpent kjøp gjelder minst to års garanti for alle Remingtons produkter. For ytterligere 1 års ekstra garanti på dine kjøpte produkter, registrer deg innen 28 dager etter kjøpet på følgende side:
https://se.remington-europe.com/product-registration.html

Annulering av kjøp

Dersom du ønsker å annulere ditt kjøp må dette gjøres før bestillingen sendes fra oss. vennligst kontakt kundeservice så raskt som mulig. Dersom din bestilling ikke har blitt sendt fra vårt lager, kan vi annulere ditt kjøp og slette din faktura. Dersom din bestilling har blitt sendt, må du returnere din bestilling. Du kan kontakte kunderservice her.

Produktet er blitt lagt i handlekurven