Jeg vil heve mitt kjøp og ønsker å returnere

Ved kjøp av varer fra oss, har du som kunde rett til å trekke deg fra kjøpsavtalen uten å oppgi noen grunn innen 14 dager fra du mottok varene (angrerett). Angrerett gjelder ikke for undertøy og badetøy som på grunn av helse- og hygieneårsaker ikke kan returneres når forseglingen er brutt og forseglingen er brutt av deg som forbruker. Dersom du bestilte flere varer som leveres separat eller leveres i flere deler ved ulike tidspunkt, har du rett til å trekke deg fra kjøpsavtalen innen 14 dager fra mottak av den siste varen, respektive den siste delen av varen. Dersom du ønsker å utøve din angrerett, Skal du gi oss en klar beskjed som inneholder ditt navn, adresse og eventuelt et telefonnummer og e-postadresse, hvis du ønsker å trekke seg fra kjøpsavtalen, gjøres det fortrinnsvis via e-post, info@nordicfeel.no

Vennligst angi et kundenummer eller fakturanummer for raskest service.

 

Dersom du velger å sende en beskjed om at du ønsker å trekke deg fra kjøpsavtalen per post kan du, men du må ikke, bruke Konsumentverkets standardskjema for utøvende angrerett som kan du kan finne via denne linken: http://publikationer.konsumentverket.se/sv/publikationer/lagarregler/lagar/2angerblankett.html.

 

For at det skal anses at du har meldt fra om at du ønsker å utøve din angrerett innen tiden, holder det med at du sender inn din beskjed om at du kommer til å utøve angreretten innen angrefristen utløper. Om du utøver din angrerett skal du, uten unødvendig opphold og senest innen 14 dager fra du har meldt fra om at du utøver din angrerett, på egen bekostning sende eller levere tilbake varen til oss. 

 

Dersom du trekker deg fra kjøpsavtalen kommer vi til å refundere alle betalinger vi har mottatt fra deg samt dine leveransekonstnader. Eventuelle ekstra fraktkostnader som følger av at du har valgt en annen leveringsmåte enn det billigste refunderer vi ikke. Tilbakebetalingen gjøres heller ikke for eventuelle kostnader for retur av varer som ikke sendes med vanlig post. Du må betale de direkte kostnadene for returen av slike varer. Kostnadene er anslått til maksimalt ca 150 NOK. Vi har videre rett til å belaste deg som forbruker for en vares verdiminskning i den grad verdiminskningen skyldes at du har håndtert varen i større omfatning enn det som har vært nødvendig for å fastslå dens egenskaper eller funksjon.

 

Refundering kommer til å skje uten unødvendig opphold og alltid senest innen 14 dager fra og med den dag vi har fått beskjed om at du trekker deg fra kjøpsavtalen, forutsatt at vi innen den tid har fått varen i retur, eller mottatt kvittering som viser at varene er returnert til oss. Vi kommer til å bruke samme betalingmåte for refundering som du selv har brukt i kjøpet, med mindre vi har kommet til en avtale om en annen refunderingsmåte.

 

OBS! For alle Remington produkter gjelder 100 dager åpent kjøp uansett verdi, med unntak av tilbehør. Mer informasjon om åpent kjøp og hvordan du benytter åpent kjøp finner du på denne siden:
http://se.remington-europe.com/microsites/100-dagar-%C3%B6ppet-k%C3%B6p/

Utover retter til åpent kjøp gjelder minst to års garanti for alle Remingtons produkter. For ytterligere 1 års ekstra garanti på dine kjøpte produkter, registrer deg innen 28 dager etter kjøpet på følgende side:
https://se.remington-europe.com/product-registration.html

Produktet er blitt lagt i handlekurven