Lær mer om ekte produkter og hvordan vi jobber med innkjøp

Nordicfeel er en autorisert forhandler for alle våre merkevarer. Å være en autorisert forhandler betyr at vi foretar våre kjøp direkte fra hovedleverandøren, som Hugo Boss, Paco Rabanne, Estée Lauder og Clarins, på denne måten kan du alltid være sikker på at skjønnhetsproduktene dine er ekte. Når du handler fra en autorisert forhandler, får du som kunde en garanti for at produktet du kjøper er originalt, at det er av høy kvalitet og at du får best mulig service fra våre utdannede ansatte.

Å bli autorisert forhandler innebærer å gå gjennom en prosess med hovedleverandøren, der visse spesifikke krav må oppfylles for å bli godkjent som forhandler. Et vanlig krav fra leverandørene er at det skal være en sertifisert hudterapeut på stedet, som har tatt visse spesifikke kurs for å sikre kvalitet i rådgivning og behandling. Hvert år deltar Nordicfeels-ansatte på kurs som de ulike hovedleverandørene holder, for å alltid holde seg oppdatert på sortimentet, trendene og nyhetene. Siden 2017 kan du få tips og råd fra våre egne hudterapeuter og frisører, både i butikken og på nettet.

Tidligere i Nordicfeel har det vært en strategi for å presse prisene mot konkurrenter, på dette tidspunktet ble varene kjøpt fra ulike leverandører i Europa. Dette tillot oss å være under de anbefalte prisene som andre forhandlere online på markedet hadde. Produktene har imidlertid alltid vært ekte.

I dag foretar vi våre innkjøp direkte fra hovedleverandøren for å alltid kunne tilby et bredt sortiment, konstant lager og kvalitet.

Ekte produkter

Når du kjøper skjønnhetsprodukter hos oss, kan du være sikker på at det du kjøper er ekte varer og av høyeste kvalitet. Her finner du alltid det siste innen parfyme, hudpleie, hårpleie og sminke.

 

Produktet er blitt lagt i handlekurven