Om Nordicfeel - en del av Youty Group

Nordicfeel er en del av Youty Group, sammen med Blush og Eleven. Vi tilbyr vi over 25 000 ulike produkter innen skjønnhet og velvære, så vi er temmelig sikre på at vi har noen godbiter innen hudpleie, hårpleie, duft og sminke for de aller fleste. Det er nemlig viktig for oss at alle føler seg velkomne her. I Youty-klubben skal alle kunne være seg selv, og være stolte av det! 

Nordicfeel startet allerede i 2006 og var en av de første onlinebutikkene innen skjønnhet i Sverige. Siden den gang har vi vokst raskt og blitt en av de ledende skjønnhetsbutikkene i Norden. Vår forretningside har vært å tilby produkter av høy kvalitet til lave priser og med markedets beste service. Gjennom å kjøpe store volumer og være best på innkjøp, logistikk, markedsføring og smarte systemløsninger kan vi selge varene våre til lave priser og samtidig tilby gratis frakt. 

Vi finnes i dag i Sverige, Finland og Norge, og har en fysisk butikk i svenske Växjö, hvor du får et nøye utvalgt sortiment av våre mest populære produkter. 

Vårt sortiment

Da vi startet opp i 2006 besto lageret vårt av et fåtalls parfymer i en bokhylle hjemme i huset. I dag består sortimentet av over 400 varemerker og mer enn 18000 ulike produkter innen skjønnhet. Her finner du alt fra klassiske favoritter til nyheter, alle med en eksklusiv følelse. Vi har et stort og bredt sortiment av parfyme, hårpleie, hudpleie og makeup, men også mye annet som tilbehør, stylingvektøy og produkter for ditt hjemmespa. 

På Nordicfeel velger vi, sammen med våre partnere, ut våre produkter med stor omsorg og nøyaktighet for å best mulig tilpasse oss kundene våre. Vi samarbeider med flertallet av Nordens og Europas ledende distributører av skjønnhetsprodukter og vårt sortiment utvikles kontinuerlig. Om du har noen ønsker eller synspunkter når det gjelder vårt sortiment må du gjerne la oss høre fra deg. 

Se alle våre varemerker her. 

Trygghet som kunde

For oss er det viktig at du som kunde kjenner deg trygg når du handler hos oss og vi legger stor vekt på at være ambassadører innen e-handel. Hos oss skal hele prosessen være enkel og velfungerende, og vi hører mer enn gjerne på deg som kunde. Du kan kontakte oss via en mengde ulike kanaler, som du finner her. 

Firmadetaljer: 

Nordicfeel (Nordic Web Trading AB)

Högsbyvägen 3

352 74 Växjö

Sverige

Org.nummer: 556746-8904

Trygg e-handel

Nordicfeel er sertifisert Trygg e-handel, noe som betyr at du som kunde skal kjenne deg trygg og sikker når du handler fra oss. Trygg e-handels viktigste oppgave er å beskytte deg som konsument og det er kun stabile og seriøse e-butikker som kan bli sertifisert. For å lese mer om Trygg E-handel og dine rettigheter som kunde kan du besøke www.tryggehandel.no

Miljøansvar

Vi er vel vitende om vår miljøpåvirkning, og vår ambisjon er derfor at vårt miljøarbeid skal inngå i vår hverdag. Vi skal følge rådende miljølover og -regler og kontinuerlig forbedre vårt miljøarbeid både når det gjelder råvarer og ressurser.

Når det gjelder vår emballasje er vi ansluttet FTI (f.d REPA-registeret), som innebærer at vi tar ansvar for å gjenvinne det forpakningsmaterialet vi produserer innen papp, plast og metall, for å minimere miljøpåvirkningen. Dessuten kildesorterer vi alt på foretaket, fra kontoret til logistikken

NordicFeel Butik & Salong

Produktet er blitt lagt i handlekurven