Om NordicFeel.no

NordicFeel ble grunnlagt i 2006 som en liten uavhengig privat bedrift og var en av de tidligste nettbutikkene i Sverige innen skjønnhet. Helt siden starten har vi vokst raskt og utvidet vårt sortiment og tilstedeværelse i det nordiske markedet, og er i dag en av de ledende skjønnhetsbutikkene i Norden innen hudpleie, hårpleie, parfyme og sminke.

 

Vår bedriftsidè har siden starten vært å tilby skjønnhetsprodukter med høy kvalitet til lave priser og med den beste servicen. Ved å kjøpe store volumer og være best på innkjøp, logistikk, markedsføring og intelligente systemløsninger, kan vi selge til lave priser og samtidig tilby våre kunder gratis frakt.

Vi er aktive i Norge, Sverige, Finland og Danmark. Våren 2015 åpnet vi vår første butikk som i dag er i Växjö i Sverige, med et nøye utvalgt sortiment av våre mest populære produkter. I butikken har vi også frisører som er spesialister på hårpleie og tilbyr alt fra klipping til farging og råd.

Vårt sortiment
Da vi startet i 2006 fanns det kun et par parfymer som stod i en bokhylle, på den tiden var det lagret. Nå består sortimentet av over 400 merker og 18.000 forskjellige produkter innen skjønnhet, alt fra klassiske favoritter til nyheter, alle med høy kvalitet og eksklusivt preg. Vi har alltid hele vårt sortment på nettsiden som kan leveres til deg samme dag. Vi har et stort og bredt utvalg av parfyme, hårpleie, hudpleie og make-up, men også mye annet som tilbehør fra varmeverktøy og produkter til ditt hjemme spa.

Hos NordicFeel velger vi sammen med våre samarbeidspartnere ut våre produkter med stor omsorg og nøyaktighet for å passe våre kunder. NordicFeel samarbeider med de fleste av Sveriges og Europas ledende distributører av skjønnhetsprodukter og vårt sortiment er i stadig utvikling. Hvis du har forespørsler eller synspunkter om vårt sortiment får du gjerne kontakte oss.
Se alle våre varemerker her.

Trygghet som kund
For oss er det viktig at du som kunde føler deg trygg med å handle av oss, og vi legger stor vekt på å være pionerer og ambassadører innen e-handel. Hos oss skal hele prosessen være lett og fungere bra, og vi lytter mer enn gjerne på deg som kunde. Som kunde kan du kontakte oss eller nå oss gjennom en rekke kanaler, som chatt, e-mail, Facebook, Instagram og butikk.

Selskapets opplysninger:
NordicFeel (Nordic Web Trading AB)
Högsbyvägen 3
352 74 Växjö
Sverige
ID nr: 556746-8904

Årets E-handlare
Hvert år utses svenske forbrukere i samarbeid med Pricerunner hvem som er Årets E-handlare innen skjønnhet. Hvert år stemmer rundt 15.000 kunder om hvordan vi som selskap forholder seg til andre. Vi kan stolt vise frem at NordicFeel de siste seks årene har vunnet denne prisen. Takk til alle som stemte!

Trygg e-handel
NordicFeel er selvsagt sertifisert av Trygg e-handel. Dette betyr at våre kunder kan føle seg trygge og sikre når du handler fra oss. Trygg e-handel primære oppgave er å beskytte deg som forbruker og kun stabile og anerkjente nettbutikker kan bli sertifisert. Hvis du vil vite mer om Trygg E-handel og dine rettigheter som forbruker, kan du besøke www.tryggehandel.no.
Vårt sertifikat finner du her.

Miljøansvar
Vi er godt kjent med vår miljøpåvirkning og vår ambisjon er at vårt miljøarbeid vil inngå i vår hverdagslige rutine. Vi må være i samsvar med eksisterende miljølovgivning og kontinuerlig forbedre vår miljøinnsats ved å spare på råvarer og ressurser.
Vår forpakking er tilknyttet FTI (F.D. REPA), noe som betyr at vi tar vårt ansvar for gjenvinning av emballasje vi produserer i papir, plast og metall for å minimere miljøpåvirkningen. I tillegg sorterer vi her fra kontoret til logistikken.

Les mer om ekte produkter og hvordan vi jobber med våre innkjöp:

Ekte varer hos NordicFeel NordicFeel Rabattkoder  Alle hjerters Dag Julegavetips Fars dag Black Friday 2019 NordicFeel vurderinger

NordicFeel Butik & Salong

Produktet er blitt lagt i handlekurven