Pinsett

Når du skal nappe øyenbryn, er det viktig at du har en pinsett med godt grep som trekker ut hårstråene ved roten. Med pinsett kan du plukke og forme øyenbrynene dine, et must-have hvis du vil ha velstelte øyenbryn! Her finner du pinsett fra den populære Tweezerman.


Pinsett

Når du skal nappe øyenbryn, er det viktig at du har en pinsett med godt grep som trekker ut hårstråene ved roten. Med pinsett kan du plukke og forme øyenbrynene dine, et must-have hvis du vil ha velstelte øyenbryn! Her finner du pinsett fra den populære Tweezerman.

Merke
 • Anastasia Beverly Hills (1)
 • Billion Dollar Beauty (2)
 • Billion Dollar Brows (2)
 • Browgame Cosmetics (6)
 • Depend (2)
 • IsaDora (1)
 • Lenoites (1)
 • Maria Åkerberg (1)
 • RevitaLash (1)
 • SWATI Cosmetics (1)
 • Tweezerman (19)
 • Xlash (1)
Vurdering
 • (10)
 • (2)
 • (1)
 • (5)
38 Produkter

Pinsett

Alle trenger god pinsett i toalettmappen. Det er et viktig verktøy når du napper og former øyenbrynene. Det er pinsett med både skrå og rett spiss. Noen har LED-lys og andre er kloformede. Vi har mange varianter fra kjente merker som Tweezerman, Depend og Anastasia Beverly Hills. Kjøp pinsetten din hos Nordicfeel med gratis frakt over 199 kr og gratis retur.
Beste pinsett for løsvipper
Pinsetten har mange bruksområder, den brukes ikke bare til å fjerne uønskede øyenbryn. Leter du etter et godt pinsett som du kan bruke når du tar på løsvipper?  Vi har de beste pinsettene for å feste løsvipper som er designet for å feste falske øyevipper, og det gir deg et perfekt resultat uten flekker og problemer.
Pinsett øyenbryn formguide
Når det gjelder å forme med pinsettbryn, er det ting å huske på som er viktige for å få et godt resultat. Vink en børste fra neseboret og utover slik at den løper over iris. Der penselen og øyenbrynet møtes, bør det høyeste punktet i øyenbrynet være. Snu deretter børsten mot det ytre øyekroken. Der linjen møter øyenbrynet, bør øyenbrynet slutte for best resultat.
Kjøp pinsetten din hos Nordicfeel
Når du har utviklet en form du liker, kan du male over sugerørene du vil fjerne med en lett eyeliner eller concealer. Plukk nå øyenbrynene med lyset fra et vindu for å få et så naturlig resultat som mulig. Pinsetten din skal gå i samme retning som hårstrengen, så blir den riktig. Kjøp din nye pinsett hos Nordicfeel, vi tilbyr fri frakt over 199 kr.
Tweezerman pinsett best i test
Nordicfeel har et stort utvalg av pinsett fra forskjellige merker som Depend og Tweezerman for å nevne noen. Tweezerman pinsett modell Slant Tweezer har blitt kåret til den beste pinsetten på flere skjønnhetssteder i mange år på rad. Det er et perfekt pinsett for både den profesjonelle brynevalgeren og nybegynneren, fordi den gjør det den skal, uten å kreve total presisjon når du plukker. Depend pinsett er i et lavere prisklasse, men holder fortsatt høy standard og er også godt egnet for nybegynnere. Kjøp pinsetten din hos Nordicfeel med gratis frakt over 199 kr.
Tweezermans pinsett øyenbryn
Tweezermans har mange modeller av pinsett med forskjellige egenskaper. Den klassiske modellen Slant Tweezer er perfekt for nybegynnere når du plukker og former øyenbryn. Ingrown Hair / SplinterTweezer er en pinsett med en konisk spiss som er perfekt for inngrodde hår, men også for å fjerne skarpe ting som glass og torner. Point Tweezer har også et avsmalnet tips som fanger de fineste hårene.
Pinsetttips når du napper øyenbrynene
Har du bestemt deg for å plukke dine egne øyenbryn? Vi har mange gode pinsetter for de som ønsker å plukke sine egne øyenbryn. Imidlertid er det noen ting du må huske på hvis du skal plukke og forme øyenbrynene dine selv. Velg en form som passer ansiktet ditt i stedet for å følge en skjønnhetstrend. Klem øyenbrynene når huden er myk etter dusjen. Bruk så god pinsett, for eksempel Tweezerman modell Slant Tweezer som du finner på Nordicfeel.
Øk veksten av øyenbrynene
Har du gjort feilen som så mange mennesker gjør, å ved et uhell plukke litt for mange øyenbryn med pinsetten og deretter få panikk og så google hvor raskt øyenbrynene vokser tilbake? Ikke bekymre deg, vi har produktet for deg som hjelper øyenbrynene dine til å vokse raskere. Xbrow er et øyenbrynsserum som fremmer cellefornyelse, noe som også resulterer i lengre hår og fyldigere bryn.

Produktet er blitt lagt i handlekurven