Vippetang

Leter du etter en god vippetang? Med en vippetang blir du raskt bli kvitt rette vipper, på bare noen få sekunder får du en vakker bøyning! Den vanligste modellen er en stålvariant som bøyes ved hjelp av trykk, men det finnes også vippetang med varme for deg som trenger noe som varer ekstra lenge. Her finner du vippetang fra kjente merker. Prøv den populære Shiseido Eyelash Curler som har fått fantastiske anmeldelser!

22 Artikler
(6)
Shiseido
Eyelash Curler
MAC Cosmetics
Half Lash Curler
(2)
Tweezerman
Procurl Eyelash Curler
Tweezerman Procurl Eyelash Curler
(1)
Shiseido
Eyelash Curler Pad
Tweezerman
Rose Gold Classic Curler
1 pcs
(1)
Lenoites
Eyelash Curler Lash Lift
LH cosmetics
Eyes Wide Open Eyelash Curler
Sense of Youty
Eyelash Curler
(1)
Catrice
Lash Curler
Tweezerman
Classic Lash Curler
Tweezerman
Curl 38° Eyelash Curler
Lenoites
Eyelash Curler Lash Lift - Refill Pads
Black
LH cosmetics
Eyelash curler refills
Black 2 g
MAC Cosmetics
Full Lash Curler
Black
Grande Cosmetics
GrandeLASH Lift Heated Curler
1 pcs
(2)
Ardell
Heated Eyelash curler
Ardell
Precision Lash Curler
Tweezerman
Pro Master Eyelash Curler
RevitaLash
Signature Eyelash Curler
Depend
Eyelash Curler
Metallic
LH cosmetics
Eyelash curler refills
Orange 2 g
SWATI Cosmetics
Lash Curler Gold
Gold
Viser 48 av 22 Artikler
Vis flere produkter

Vippetang

Vippetang

En god vippetang er nødvendig i hver sminkepung, slik at du kan få de glamorøse og luksuriøse vippene som ser både lange og vakre ut. Her hos oss på Nordicfeel kan du finne markedets mest populære modeller til de beste prisene. Vi har alt fra den prisbelønte Shiseido Eyelash Curler til produkter fra Tweezerman i vårt sortiment, som hjelper deg med å få virkelig deilige vipper.
Hvilken er den beste vippetangen?
Hvilken som er den beste vippetangen, avhenger av hvordan du vil at vippene skal se ut. En god bøyer er enkel å bruke og føles behagelig i hånden, mens det ikke krever at du trykker hardt for å få den effekten du ønsker. Kanskje du foretrekker en vippetang med varme fordi de holder vippene i form litt lenger.
Shiseido vippetang har vunnet flere best i test
Shiseido vippetang er et av produktene som har blitt hyllet både av moteprofiler og i flere forskjellige tester. Vippetangen er enkel å bruke og med bare litt kraft får du en perfekt bøyning på vippene. Denne vippetangen har god form på rammen og en gummidel som kan byttes ut om nødvendig.
Vi garanterer rask levering av din vippetang
Når du har funnet en vippetang som du tror kan passe, kan du enkelt bestille den på nordicfeel.no. Vi garanterer rask levering, slik at du kan begynne å bruke det nye produktet uten unødvendig ventetid. Husk å aldri prøve å bøye øyevipper som har mascara på, fordi vippene da kan falle av.
Slik bøyer du øyevippene
Når du bøyer øyevipper, må du plassere vippetangen så nær vippekanten som mulig. Der lager du et lett trykk, hvorpå du deretter beveger vippetangen litt lenger ut på vippene og lager et nytt trykk. Du kan gjenta denne prosedyren så mange ganger du vil til vippene har den formen du ønsker. Husk å ikke bare gjøre en sving nærmest vippelinjen, da det vil få vippene til vippene. For å få en myk bue, må du bøye vippene flere steder.
En vippetang med varme er mer skånsom
Hvis du opplever at det kan føles litt ubehagelig og at det trekker i vippene når du bøyer dem, anbefaler vi at du i stedet ser på en av modellene som bruker varme. Med et slikt verktøy er det selve varmen som får vippene til å bøye seg, noe som igjen reduserer risikoen for ubehag og at vippene setter seg fast og trekkes løs.
Husk å rengjøre vippetangen
Noe mange av oss glemmer å gjøre er å rengjøre vippetangen. Gjør for vane å rengjøre den med jevne mellomrom, slik at gammel sminke og eventuelle hår ikke setter seg fast i den. På de fleste modeller kan du fjerne silikonpute og vaske den separat. Jo bedre du tar vare på vippetangen, jo lenger varer den. Hvis du aldri vasker den, er det også en risiko for at bakterier kommer inn i øyet.
Alt du trenger til sminkepungen er tilgjengelig på Nordicfeel
Når du handler hos Nordicfeel, kan du være sikker på at sortimentet inneholder kvalitetstestede produkter som du kan kjøpe til virkelig gode priser. For oss er det åpenbart å ha et utvalg som dekker alle behov, uansett om du bare sminker deg ved festlige anledninger eller om du har for vane å ha en lett hverdagssminke. Hvis du av en eller annen grunn angrer på kjøpet ditt, tilbyr vi også gratis retur!