Speil

Leter du etter et sminkespeil? Her finner du sminkespeil på fot med både forstørrelse og belysning.


Speil

Leter du etter et sminkespeil? Her finner du sminkespeil på fot med både forstørrelse og belysning.

Merke
  • Babyliss (1)
  • Browgame Cosmetics (4)
  • Glamcor (1)
  • Sense Of Beauty (2)
  • Sense of Youty (2)
  • Tweezerman (1)
Vurdering
  • (2)
  • (1)
10 Produkter

Sminkespeil

Når du sminker deg, er det viktig at du har et godt sminkespeil. Hos Nordicfeel finner du sminkespeil med belysning for veggmontering fra Tweezerman og sminkspeil fra Babyliss som du kan plassere på bordet. De fleste sminkespeil har et forstørrelsesspeil, noe som er en god hjelper, enten du skal sminke deg, barbere stubben eller bruke falske øyevipper.
Praktisk sminkespeil med lamper
Sminkespeil med lamper er perfekt om høsten, vinteren og om kvelden når det er vanskelig å få et naturlig lys. Hvis det ikke er godt dagslys, er et sminkespeil med innebygd belysning frelsen for deg. Hos oss på Nordicfeel finner du flere modeller med godt lys som vil hjelpe deg med å bruke feilfri sminke! Vi leverer varene dine raskt!
Sminkspeil med lys forenkler sminke
Det viktigste når du sminker deg er lyset, du vil ikke sminke deg med dårlig belysning for så å innse at du har helt feil farge i ansiktet når du kommer ut i dagslys. Med et sminkespeil med lys trenger du ikke bekymre deg for det. Nordicfeel tilbyr alltid gratis frakt over 199 kr, gratis retur og raske leveranser!
Kjøp et nytt sminkespeil på Nordicfeel
Et sminkespeil er det perfekte verktøyet og et must å investere i for å gjøre sminke enkel og glatt uansett hvor du er. Et speil med belysning som kan flyttes er fleksibelt da du kan velge om du vil sitte og sminke deg i dagslys eller bruke belysningen på sminkespeilet og sminke deg når du skal ut om kvelden.
Stort utvalg av sminkspeil med forstørrelse
Hos Nordicfeel finner du flere praktiske sminkespeil. Vi har begge sminkspeil med forstørrelse og uten. Hvis du leter etter et forstørrelsesspeil, har vi to stilige sminkespeil fra Babybliss med åtte lyse og energibesparende LED-lamper. Den ene heter Babybliss Makeup Mirror X8 og har en forstørrelse på 8 ganger. Den andre er Babybliss Makeup Mirror 8435E LED Light X5 og har en forstørrelse på 5x. Det er et billig sminkespeil, men det gjør jobben sin veldig bra!
Bestill varene dine i dag!
Et sminkespeil trenger ikke bare å være der for å sminke. Siden de fleste sminkespeil har en side som viser et vanlig speilbilde og en side med et forstørrelsesglass, kan du bruke sminkespeilet til å bruke falske øyevipper før en kveld ute, eller når du skal plukke og forme øyenbrynene, og du må komme deg veldig nært. Bestill ditt nye sminkspeil med rask levering hos Nordicfeel i dag!
Babyliss Makeup Mirror x8 er en soleklar favoritt
Babyliss Makeup Mirror x8 har vunnet best i tester av mange anmeldere. Hva er så bra med den? På den ene siden har den et vanlig speil og på den andre siden et forstørrelsesspeil på x8. Den er også utstyrt med en sklisikker fot, noe som betyr at den ikke sklir rundt på overflaten. Det fungerer på alle overflater, noe som er et stort pluss når du trenger å bevege deg rundt speilet!
Tweezerman Lighted Mirror 10X når du reiser
Når du reiser, vil du ta med et fleksibelt speil som du kan bruke til sminke, napping og mer. Med Tweezerman Lighted Mirror 10X får du et lite og fleksibelt speil med sugeplugger som du enkelt kan sette opp på en hvilken som helst glatt overflate eller ta med deg i vesken. Et perfekt sminkespeil å ta med deg på reise. Du finner den på Nordicfeel med gratis frakt over 199 kr, gratis retur og rask levering!

Produktet er blitt lagt i handlekurven