Makeupsvamp

Med en sminksvamp, eller skjønnhetsblender som det også kalles, får du en jevn og naturlig sminkebase med byggbar dekning. En skjønnhetsblander kan også brukes til å påføre rødme og bronzer. Beautyblenderen er enkel å bruke, bare fukt den i vann og klem den ut og den er klar til bruk! Prøv en av favorittene fra Beautyblender og Real Techniques.

44 Artikler
LH cosmetics
The Powder Puff
Real Techniques
Miracle Complexion Sponge
2Psc
(3)
Real Techniques
Miracle Complexion Sponges
4 Pcs
(3)
Beautyblender
Pink
Sense of Youty
Makeup Sponge
1 pcs
(1)
Sensai
Total Finish Foundation Sponge
Beautyblender
Blendercleanser Solid Charcoal
150 g
(3)
Beautyblender
Nude
Beautyblender
The Sweetest Blend Beary Flawless
Blend & Cleanse Set 1 pcs
(4)
Real Techniques
Miracle Sponge
Complexion Sponge
Real Techniques
4 Mini Miracle Complexion Sponges
Beautyblender
beauty.blusher cheeky
Sense of Youty
Velvet Makeup Sponge
(1)
Real Techniques
Real Tech Miracle Complexion Sponge + Travelcase
44 g
ICONIC London
Seamless Makeup Sponge
Nude
(1)
NordicFeel Beauty Needs
Silicone Sponge
1 Piece
LH cosmetics
The Sponge
Beautyblender
Blender Defender
Glo Skin Beauty
Applicator Finishing Sponge
Maria Åkerberg
Makeup Sponges
8-pack
Kiss
Flat Edge Makeup Sponge
1 stk
Sigma Beauty
3DHD Blender
Pink
Beautyblender
Beam
1 pcs
Billion Dollar Beauty
Beauty Sponge
Beautyblender
Bio Pure
1 pcs
(3)
Beautyblender
Bubble
Pink Champagne
Sensai
Cellular Performance
Foundation Sponge
essence
Chilly Vanilly Giant Sponge
Chill n' Blend!
PÜR
Chisel Brush
IsaDora
Makeup Blender Sponge
1 pcs
IDUN Minerals
Makeup Sponge
1 pcs
Real Techniques
Miracle AirBlend Sponge
Real Techniques
Miracle Mixing Sponge
Real Techniques
Miracle Powder Sponge
Beautyblender
Power Pocket Puff
1 pcs
Real Techniques
Premium Sponge Case
(3)
Beautyblender
Pro
Black
Real Techniques
Pro-Glow Radiant Complexion Kit
Real Techniques
Pro-Matte Poreless Perfection Kit
RMS Beauty
Skin2skin Beauty Sponge
Kiss
Teardrop Makeup Sponge
1 stk
Beautyblender
The Sweetest Blend Bear Necessities
Cleansing Set 1 pcs
LH cosmetics
The other sponge
Black
MISSHA
Water In Sponge
Viser 48 av 44 Artikler
Vis flere produkter

Makeupsvamp

Beautyblender

Beautyblender er et produkt som har fått mye oppmerksomhet de siste årene fra både privatpersoner og profesjonelle makeup-artister. Vi har et stort utvalg og tilbyr flere forskjellige varianter fra kjente merkevarer som NYX Professional Makeup,og Real Techniques. Her på Nordicfeel finner du selvsagt også originalen som heter Beautyblender, og den er tilgjengelig i en rekke forskjellige modeller og farger for forskjellige bruksområder.
Prøv den multifunksjonelle Real Techniques BeautyBlender
Real Techniques Beauty Blender kommer i forskjellige farger og størrelser, men er alle laget av det samme revolusjonerende materialet. En beautyblender er en sminkesvamp som hjelper deg med å lage feilfri sminke på en rask og jevn måte. Alle modellene deres er multifunksjonelle ved at de har både en rund og en flat side, noe som betyr at svampen kan brukes på forskjellige områder av ansiktet.
Foundationsvamp til basen
Mange velger en skjønnhetsblander for deres hudpleierutine fordi de foretrekker å legge basen med en foundation svamp. Det skaper et jevnere og mykere resultat enn når du bruker foundation med en børste eller med fingrene. Vi har mange sminkesvamper til gode priser og tilbyr alltid gratis frakt over 199 kr, gratis retur og raske leveranser.
Beauty blender for all sminke
Beautyblender er den elskede eggformede svampen som hjelper deg med å få et resultat som vil forbløffe deg. Den myke svampen gjør det enkelt å påføre basen din av foundation, concealer og andre typer sminke og etterlater et feilfritt resultat. Det er flere størrelser for å tilpasse seg forskjellige bruksområder, en for hver del av sminken din.
Hos beautyblender har hver farge sin betydning
Beautyblender er et produkt som er elsket av mange. Produktet er tilgjengelig i forskjellige farger som er tilpasset forskjellige bruksområder. Den rosa er originalen og fungerer for alt, så vel som den røde og lilla. Beige absorberer ikke så mye når det påføres og etterlater en fin overflate når du legger på concealer og foundation. Svart er egnet for konturering og påføring av brunt uten sol. Den hvite er fri for fargestoffer og er tilpasset serum, hudkremer og fjerning av sminke. Kjøp din favoritt på Nordicfeel med gratis frakt over 199 kr og rask levering!
Beautyblender Blendercleanser Solid
Det er viktig at du holder sminkesvampene rene, noe du enkelt kan gjøre ved hjelp av Beautyblender Blendercleanser Solid, som er en rensende såpe for sminkesvamper. En anbefaling er å vaske skjønnhetsblanderen din etter hver bruk, så holder du den frisk og forlenger holdbarheten. Start med å skylle beautyblender din i vann. Dypp deretter beautyblender din i såpen og klem deretter makeuprester på et håndkle eller lignende.
Hvordan bruke en beautyblender
Når du bruker skjønnhetsblanderen, begynn med å suge den grundig ved å holde den under en løpende kran eller dyppe den i en bolle med vann. Nå vil svamper bli større. Neste trinn er å fjerne det fra vannet og å presse ut vannet ordentlig, svampen skal være fuktig og ikke våt og er nå klar til å brukes til å skape en jevn og fin sminke.
En sminksvamp for forskjellige bruksområder
Beautyblender er et allsidig produkt med mange positive fordeler som kan brukes over hele ansiktet. Når du bruker concealer og foundation, dypp Beautyblender med raske og enkle "dips" til du føler deg fornøyd med resultatet. Du kan med fordel bruke den spisse delen av svampen til øyekroken og andre vanskelig tilgjengelige steder. Svampen er også perfekt for grunning, rødme, konturering, men den fungerer også bra for skjønnhetsprodukter.