Duftlys

Duftlys skaper en koselig atmosfære i hjemmet, og er også en hyggelig interiør detalj. Prøv å velge duft for sesongen for å skape en behagelig atmosfære. Duftlys med kanel og kardemomme er ideelle i vintermånedene mens friske essenser som sitrus og appelsin gir et friskt inntrykk i løpet av våren. Hos oss kan du velge mellom flere duftlys i ulike stiler som passer deg og ditt hjem!

324 Artikler
Voluspa
3-Wick Tin Candle
Crisp Champagne 340 g
Voluspa
White Cypress
Large Glass 453 g
Voluspa
3-Wick Tin Candle
Italian Bellini 340 g
Voluspa
Classic Boxed Candle
Crisp Champagne 269 g
Voluspa
Mini Tin Candle
Crisp Champagne 113 g
Voluspa
Sparkling Rose
Fragrance Sticks 192 ml
Voluspa
Large Jar Candle
Cherry Gloss 510 g
Voluspa
Petite Jar
Crisp Champagne 127 g
Voluspa
Mini Tin Candle
California Summers 113 g
Voluspa
Classic Boxed Candle
California Summers 255 g
Voluspa
Large Jar Candle Sparkling Cuvée
100h 455 g
Voluspa
Sparkling Rose
Boxed Corta Maison Glass Candle 312 g
WoodWick
White Honey
Large
Voluspa
Mini Tin Candle
Laguna 113 g
Voluspa
Vermeil Coconut Papaya Candle
Decorative Candle 127 g 127 g
Voluspa
Rose Colored Glasses
Macaron Candle 51 g
Voluspa
Mini Tin Candle
Cherry Gloss 113 g
Voluspa
Santal Vanille
3-Wick Decorative Tin Candle 340 g
Voluspa
Small Jar Candle
Sparkling Rose 156 g
(1)
Voluspa
Mokara
3-Wick Candle in Decorative Tin 340 g
Voluspa
Petite Jar
Laguna 142 g
Voluspa
Mini Tin Candle
Saijo Persimmon 113 g
(3)
Voluspa
Bourbon Vanille
Decorative Tin Candle 127 g
iKOU
Eco-Luxury Candle Glass Small Calm
Ecoya
Lotus Flower Scented Candle
80 g
Voluspa
Apple Blue Clover
Decorative Tin Candle 113 g
WoodWick
Stone Washed Suede
Mini
WoodWick
Mint Leaves & Oak
Mini
Voluspa
3 x Demi Candle Set
Forbidden Fig, Baltic Amber, Temle Moss 3x156 g
Voluspa
3-Wick Tin Candle
Wildflowers 340 g
Voluspa
3-Wick Tin Candle
Kalahari Watermelon 340 g
Voluspa
3-Wick Tin Candle
Cherry Gloss 340 g
Voluspa
3-Wick Tin Candle
California Summers 340 g
Voluspa
3-Wick Tin Candle
Suede Blanc 340 g
Voluspa
3-Wick Tin Candle
Saijo Persimmon 340 g
Voluspa
3-Wick Tin Candle
Laguna 340 g
Voluspa
3-Wick Tin Candle
Moroccan Mint Tea 340 g
Voluspa
3-Wick Tin Candle
Gardenia Colonia 340 g
Voluspa
3-Wick Tin Candle
Ambre Lumiere 340 g
Voluspa
3-Wick Tin Candle
Suede Noir 340 g
Voluspa
3-Wick Tin Candle
French Linen 340 g
Voluspa
3-Wick Tin Candle
Pink Citron Grapefruit 340 g
Voluspa
3-Wick Tin Candle
Freesia Clementine 340 g
Voluspa
3-Wick Tin Candle Sparkling Cuvée
40h 340 g
Voluspa
Anniversary 3-Wick Tin Candle
Goji Tarocco Orange 340 g
Voluspa
Anniversary 3-Wick Tin Candle
French Cade & Lavender 340 g
Voluspa
Anniversary Classic Boxed Candle
Goji Tarocco Orange 255 g
Voluspa
Anniversary Classic Boxed Candle
Baltic Amber 255 g
Viser 48 av 324 Artikler
Vis flere produkter

Duftlys

Hvorfor er det en slik forskjell i pris på forskjellige duftlys?

Duftlys er en fryd for alle sansene! Et duftlys får deg til å slappe av. Det dufter deilig, ser vakkert ut, og et brennende duftlys gir en hjemmekoselig atmosfære. Et vakkert duftlys er en detalj som gjestene dine legger merke til. De siste årene har etterspørselen bokstavelig talt eksplodert og mange foretak kommer med sine egne duftlysserier. Duftlys er en luksuriøs detalj for både hjem og sjel, som alle har råd til og som du kan nyte av gjennom mange timer. Duftlys er den perfekte gaven. Om du ikke vet hva du skal kjøpe i gave, så blir et fint duftlys en garantert suksess. Vi har samlet noen herlige duftlys som passer til alle hjem og lommebøker.

Det er som med så mange andre varer som vi konsumerer. Visse merker lanserer seg som luksuriøsere og kan derfor ta en høyere pris. Dessuten designes de dyrere duftlysene mer for å også være en stilig innredningsdetalj. Ofte er de dyrere variantene av bedre kvalitet og har lenger brennetid.

Prisforskjellene kan også avhenge av hvor i verden duftlysene lages. Miljøaspekter påvirker prisen. Dyrknings- og høstingsprosesser av ingrediensene skjer på forskjellige måter. For å være mer miljøbevisst bør du unngå lys med mye parafin i. Parafin er et restprodukt fra råolje og er ikke fornybar. Dessuten påvirker brennende parafin ozonlaget, som igjen bidrar til drivhuseffekten. Duftlys som lages av soyavoks, 100 % stearin eller bivoks er de beste sett ut fra et miljøståsted. Noen palmeoljer fungerer også, og da de som ikke bidrar til nedhugging av regnskog. Men som konsument kan det være vanskelig å vite hvilken palmeolje som er blitt brukt i lyset. Prisene påvirkes også av duftoljene. De dyrere duftoljene er som regel litt mildere i sin fremtoning. Brennetiden er en av de mest avgjørende faktorene som kan påvirke prisen. Voluspa i sortimentet til NordicFeel har for eksempel en brennetid på hele 120 timer! Og om du savner et merke, så kontakt oss gjerne og tips oss om det!

Hva innebærer det at et duftlys er økologisk?

Det finnes ikke mange lys på markedet som kan kalle seg helt økologiske. Derimot kan man holde øynene åpne for ”miljøvennlige” alternativer. Økologiske lys er ofte laget av soyavoks, miljøvennlig rapsvoks eller 100 % stearin. Veken er ofte laget av bomull. For at et duftlys skal kunne kalles økologisk, må hele fremstillingen av produktet og dets ingredienser være økologiske. Det holder altså ikke at kun voksen eller duftoljene er økologiske. Alle deler, inklusive dyrknings- og produksjonsprosessene må være økologiske og miljøvennlige. Et økologisk duftlys som transporteres med fly eller annet ikke-miljøvennlig transportmiddel stiller selvfølgelig også spørsmål til det økologiske begrepet til en viss grad.

 

Duftlys er en fryd for alle sansene!
Et duftlys gjør at du slapper av, det lukter deilig, ser vakkert ut og skaper en hjemmekoselig atmosfære med et brennende duftlys. Et vakkert duftlys er en detalj som dine gjester legger merke til. De siste årene har etterspørselen eksplodert og mange selskaper skaper sine egne duftlysserier. Duftlys er en luksuriøs detalj for både hjemmet og sjelen som alle har råd til og som kan kan nyte av i mange timer. Duftlys er den perfekte gaven. Vet du ikke hva du skal kjøpe til noen, da er det fint med et duftlys. Vi har store og små duftlys, og også telys med duft. Vi har samlet mange herlige duftlys som passer alle hjem og lommebøker. Hvis du savner et merke så kontakt oss gjerne og gi tips!

Hvorfor er det en slik forskjell i pris på ulike duftlys?
Det er som så mange andre varer vi forbruker. Noen merker lanserer seg selv som mer luksuriøse og kan derfor ta en høyere pris. Dessuten designes de dyrere duftlysene mer for å være en fin interiørdetalj. Det er ofte slik at de dyrere er av bedre kvalitet og har lengre brennetid. Prisforskjellene kan også avhenge av hvor i verden duftlyset er produsert. Prisene påvirkes også av duftoljene. De dyrere duftoljene er vanligvis litt mildere. Brennetiden er en av de mest avgjørende faktorene som kan påvirke prisen. Voluspa har for eksempel en brennetid på hele 120 timer!

Duftlys etter sesong
Dekorer hjemme med duftlys som er tilpasset etter sesongen og du skaper en hyggelig atmosfære hjemme. Lette, friske og fruktige duftlys gir et friskt inntrykk og er perfekte under våren og sommeren. 
Krydrete og rikere duftlys flytter gjerne inn på høsten. Disse er ofte litt treaktige i duften med duftnoter som patchouli, sedertre og sandeltre. Varme duftnoter som amber, musk og vanilje er også vanlig på høsten. Velg et duftlys med vanilje hvis du liker myke, varme dufter.
I løpet av vinteren og julen flytter mer krydrete duftlys flytte inn. Jul-aktige dufter som kanel, eple og kardemomme gir en koselig atmosfære hjemme.

Duftlys i alle størrelser
Duftlys er tilgjengelig i mange forskjellige størrelser. Tenk på brennetiden når du velger størrelsen på ditt duftlys. Et stort duftlys brenner lenger enn et lite duftlys. Du kan også blande store duftlys og små duftlys for variasjon hjemme. Hos oss på Nordicfeel vil du finne duftlys i forskjellige størrelser. Vi har duftende telys, små duftlys, middels duftlys og store duftlys.