Glansspray

En glansspray sørger for at håret ditt er skinnende hver dag. Glanssprayen legger seg som et ultrafint slør over håret, og reflekterer lyset slik at håret ser sunt og skinnende ut. Vi har glansspray fra bl.a Lernberger Stafsing og Revlon Professional.

27 Artikler
Moroccanoil
Brumes Du Maroc
Hair And Body Mist 100 ml
(4)
ghd
Wetline Shiny Ever After
Final Shine Spray 100 ml
(2)
Color Wow
Dream Coat
Supernatural Spray 200 ml
L'ANZA
Keratin Healing Oil Lustrous
Shine Spray 100 ml
L'ANZA
Lanza keratin Healing oil
Smooth Down Spray 100 ml
Paul Mitchell
Firm Style Freeze & Shine Super Spray
250 ml
REF Stockholm
Shine Spray
200 ml
Goldwell
StyleSign Shaping & Finishing Spray
75 ml
Goldwell
StyleSign Shaping & Finishing Spray
200 ml
Fudge
10 in 1 Condition & Shield Mist
Mist 150 ml
Cloud Nine
Amplify Spray
1 pcs
Alterna
Caviar Perfect Texture Finishing Spray
184 g
(1)
Kérastase
Curl Manifesto
Refresh Absolu Leave-In 190 ml
(1)
Fudge
Curl Revolution Mist
150 ml
IDA WARG Beauty
Frizz Fighter
20 ml
Moroccanoil
Glimmer Shine
100 ml
Fudge
Hed Shine
144 ml
Evo
Love Touch Shine Spray
100 ml
Four Reasons
Original Shine Spray
200 ml
Vision Haircare
Shine Spray
200 ml
Goldwell
StyleSign Shine Spray
150 ml
Amika
Top Gloss Shine Spray
200 ml
Antonio Axu
Peaches and Wildflower Hair Mist
150 ml
Paul Mitchell
Firm Style Freeze & Shine Super Spray
100 ml
(1)
Lernberger Stafsing
Gloss Spray
200 ml
Briogeo
Superfoods Avocado + Kiwi Mega Moisture
3-in-1 Leave-In Spray 170 ml
Briogeo
Superfoods Banana + Coconut Soft Wave Texture Spray
170 ml
Viser 48 av 27 Artikler
Vis flere produkter

Glansspray

En glansspray gjør akkurat hva navnet sier, så håret ditt gir en enestående glans. Når du er ferdig med å style håret ditt, kan du ved hjelp av et glansspray legge til den siste touchen som gjør frisyren perfekt. I tillegg til en spray som gir fine nyanser i hårfargen, er det også mange produkter som har en fuktighetsgivende og nærende effekt. Selvfølgelig kan du finne akkurat det du trenger her hos oss på Nordicfeel!
Du vil finne den beste glanssprayen hos oss
Hvis du leter etter den aller beste glanssprayen, kan du ikke se lenger, den er hos oss. I vårt sortiment finner du blant annet glansspray Maria Nila, som er et etablert og populært merke takket være deres naturlige og miljøvennlige produkter. Hvilken spray du bør velge, avhenger både av hårtype og av hva du vil få ut av produktet.
Et glansspray kan beskytte mot UV-stråler
De fleste vet at huden er følsom for sollys, men ikke så mange vet at det er håret. Ved å bruke en glansspray på håret ditt, kan du gi frisyren den beskyttelsen den trenger mot UV-stråler. En spray som er spesielt utviklet for å fungere på denne måten betyr at håret ditt ikke mister fargen.
Glansspray gir en behagelig duft til håret
En glansspray gjør mye mer enn bare å beskytte håret mot UV og gi det en fin glød. I vårt store sortiment finner du flere produkter som du kan bestille hjemme og som også gir en god og frisk duft til håret ditt. Liker du noter av drue, lavendel eller mandarin? Når du leter i vårt sortiment, finner du en spray som passer deg!
Få et skinnende hår ved hjelp av en spray
Hvordan få skinnende hår? Først og fremst handler det om å gi frisyren fuktighet og ernæring den trenger. Hvis håret ikke føles bra, vil det være synlig, ikke minst på glansen. Hvis du vil ha skinnende hår, kan du også bruke en spray hvis eneste formål er å gi glans. Hos oss kan du finne produkter som både fukter og gir næring til håret ditt, mens du får den luksuriøse følelsen av en frisk og stilig nyanse!
Få skinnende hår med de riktige produktene
Hvis du vil få skinnende hår, har du kommet til rett sted. Hos oss på Nordicfeel kjøper du produkter fra kvalitetsmerker som Maria Nila og Ida Warg , som kan gi deg følelsen du leter etter. Når du bruker de riktige produktene, vil frisyren din få glansen og glansen som trengs for at håret ditt skal skille seg ut fra mengden.
Naturlig glansspray
Det er de fleste glanssprayer som inneholder naturlige ingredienser. Når du velger å bruke en, kan du være sikker på at du ikke skader miljøet og at du ikke bidrar til unødvendig mikroplast i vannet. Hvis du vil finne naturlige glanssprayer, anbefaler vi at du ser på merker som Maria Nila og ghd. Begge produsentene er anerkjente for sine bærekraftig utviklede produkter!
Bestill glansspray med raske leveringstider og gratis frakt over 199 kr.
Når du velger å gjøre dine kjøp hos oss på Nordicfeel, vet du at vi alltid tilbyr gratis retur og fri frakt over 199 kr. Selvfølgelig kan du også stole på at produktet du bestiller vil være i postkassen din veldig raskt, ettersom vi bryr oss om å tilby effektive leveringsmetoder til alle våre kunder. Hos oss finner du alt du leter etter!