Hårspray

En hårspray gir hold og fikserer din frisyre. I dag finner du hårsprayen med mange ulike egenskaper, som gir forskjellig finish og varier i holdbarhet. I menyen til venstre kan du filtrere på de egenskapene du vil at din hårspray skal ha. Ønsker du volum, hold eller glans? Hos oss på Nordicfeel finner du et bredt utvalg av hårspray.


Hårspray

En hårspray gir hold og fikserer din frisyre. I dag finner du hårsprayen med mange ulike egenskaper, som gir forskjellig finish og varier i holdbarhet. I menyen til venstre kan du filtrere på de egenskapene du vil at din hårspray skal ha. Ønsker du volum, hold eller glans? Hos oss på Nordicfeel finner du et bredt utvalg av hårspray.

Vurdering
  • (59)
  • (15)
  • (1)
  • (2)
  • (1)
289 Produkter

Hårspray

En hårspray kan ha mange egenskaper. Er du ute etter en hårspray som skal fiksere ditt oppsatte hår? Eller vil du ha en spray som gir volum? Gi glans, fyldighet, minimer krusete hår eller varmebeskyttelse - dette er bare noen av egenskapene en hårspray kan ha. Bruk filtreringen for å sortere på de egenskapene som du vil at din hårspray skal ha.

Velg sprayen som passer deg og ditt hår best. Vi har hårspray med lett hold, spray med kraftig hold, glansspray og volumspray. For å gjøre det lettere for deg har vi forklart noen av de vanligste typene nedenfor.

Working spray

En working spray kan du bruke samtidig som du styler og fikserer håret. Working sprays har en lett, luftig mist som gir et smidig hår med litt hold. Sprayen gjør ikke håret stivt, håret blir fremdeles medgjørlig, men får lett hold og tekstur. Fungerer perfekt for når du vil fiksere friss og småhår. Bruk en liten, fin kam for å fiksere håret. Spray og gre lett.

Hårspray med lett hold

Velg en hårspray med lett hold hvis du vil ha en naturlig effekt. Håret blir fortsatt smidig og frisyren fikseres. Perfekt for deg med naturlige krøller som vil ha en lett og luftig følelse, samtidig som krøllene blir mer definerte og får lengre holdbarhet. En hårspray med lett hold som også er enkel å børste ut.

Hårspray med sterk hold

Hold frisyren på plass hele dagen med en hårspray med sterkt hold. Har du en frisyre som trenger et veldig sterk spray? kanskje en sta lugg som trenger litt mer hold? Velg da en spray med ekstra sterkt hold som holder frisyren på plass hele dagen.

Hårspray motvirker statisk hår

Viste du at hårspray kan motvirke statisk hår? Om vinteren når temperaturen synker og vi bruker mer lue så får vi lettere statisk hår. I tillegg til å tilføre fuktighet med andre hårprodukter kan du investere i en god hårspray som motvirker statisk hår. Velg en hårspray med lett hold for best effekt.

Volumspray

Få umiddelbar volum med et volumspray. Gi volum til livløst og flatt hår ved å spraye ved røttene. Jobb igjennom hele håret i seksjoner, dette gjør du lettest ved å bevege håret opp og ned, samtidig som du sprayer hver seksjon. La sprayen tørke litt før du snur på hodet.

Glansspray

En hårspray med ekstra glans er perfekt for glamorøse frisyrer, håroppsetninger eller når du bare vil ha litt ekstra glans. En god glansspray gir den perfekte finishen til festlige frisyrer. Vi har glansspray fra kjente varemerker som Redken og Maria Nila.

Bruk hårsprayen på riktig måte

Har håret ditt blitt stivt og klissete når du bruker hårspray? Du har sannsynligvis brukt for mye. Å bruke for mye hårspray er en av de vanligste feilene. Når man sprayen for mye hårspray blir håret tungt, klissete og livløst. Nedenfor kommer noen tips for å få mest ut av din hårspray.

  • Spray hårsprayen på tørt hår.
  • Hold avstanden! Spray fra ca 30 cm avstand til håret. Det gjør at den fine misten fordeles jevnt over håret.
  • La sprayen tørke før du begynner å ta på håret.
Produktet er blitt lagt i handlekurven