Styling

Leter du ute etter stylingprodukter for håret ditt? Da har du kommet til rett sted. Her finner du et stort utvalg av forskjellige hårstylingsprodukter, alt fra hårspray til voks og mousse. I vårt brede utvalg finns også den populære håroljen som fungere både som styling og pleie for håret.


Styling

Leter du ute etter stylingprodukter for håret ditt? Da har du kommet til rett sted. Her finner du et stort utvalg av forskjellige hårstylingsprodukter, alt fra hårspray til voks og mousse. I vårt brede utvalg finns også den populære håroljen som fungere både som styling og pleie for håret.

Vurdering
  • (172)
  • (69)
  • (11)
  • (4)
867 Produkter

Hårstyling

Det vakre håret er noe folk flest drømmer om, men for å få frisyren til å vare en hel dag, trenger du de riktige produktene for hårstyling. Hos oss i Nordicfeel finner du et stort utvalg av alt fra mousse til hårspray, og selvfølgelig deler vi også tips om hårstyling slik at du vet hvordan du kan bruke dine nye produkter på en best mulig måte.
Hårstylingprodukter som passer til alle hårtyper
Har du krøllete, glatt eller tørt hår? Hos oss finner du hår stylingprodukter som er utviklet for å passe akkurat din frisyre. For at du skal få det aller beste resultatet når du styler krøllete hår, kan det for eksempel være bra med strukturerende produkter mens et tørt hår trenger mye fuktighet. I vårt store sortiment finner du alt du trenger, uavhengig av hårtype!
Tips for hårstyling for et hår som trenger volum
En frisyre med volum gjør mye for utseendet. Hvis du har tynt hår og vil ha mer liv i frisyren din, kan du bestille hjemmegivende stylingprodukter fra populære merker som Lernberger Stafsing og Paul Mitchell. Når du styler langt hår er volumet ofte avgjørende for hvordan fallet i frisyren blir, og ved å bruke produkter av høy kvalitet kommer du nærmere Hollywood-bølgen.
Varmebeskyttelsesprodukter er det viktigste for hårstyling
Når du gjør en hårstyling, vil du sannsynligvis utsette håret ditt for varme fra føntørker, rettetang og eventuelle krølltang. For ikke å skade håret og tørke det ut, anbefaler vi at du begynner å style med et varmeskjold. Produkter fra for eksempel Löwengrip gjør det enkelt å beskytte håret mot å bli skadet og hjelpe deg med styling.
Produkter for styling av kort hår
Ulike frisyrer krever forskjellige typer produkter. Hvis du har kort hår, kan det være aktuelt å investere i produkter som holder håret godt på plass. Vi har både voks og hårgel fra merker som Wella og John Masters Organics som er spesielt egnet for styling av kort hår.
Fikser frisyren med en glansspray
En godt laget hårstyling vil vare hele dagen, og for å gi frisyren det lille ekstra, kan du avslutte stylingen med en glansspray. Det får håret til å se sunnere ut samtidig som det gir en fin glans. 
Skjem bort dine kjære med luksuriøse hårstylingprodukter
Å gi bort eksklusive hårstylingprodukter til sine kjære er en populær gave som passer like godt til bursdager som eksamen og julaften. Hos oss blir du alltid tilbudt gratis frakt over 199kr , raske leveranser og gratis retur, uavhengig av hvilke produkter du velger å klikke hjem. Hvorfor ikke skjemme bort mamma på morsdagen med en hårspray fra Osis, eller din beste venn på hverdager med saltvannspray fra Sachajuan?
Finn produktene dine for styling hos oss
I tillegg til at vi alltid tilbyr frakt når du bestiller hos oss, har vi en av markedets største serier. Den lar deg botanisere blant produkter for alle hårtyper og frisyrer og finne akkurat det du trenger. Når du har lagt inn bestillingen, sender vi ut bestillingen din så raskt som lyn, slik at du kan nyte fordelaktige produkter for håret ditt så snart som mulig!

Produktet er blitt lagt i handlekurven