Parfymesett herre

På Nordicfeel vil du finne parfymebokser for ham som passer for alle fester og høytider. Vi har blant annet parfyme gift sett fra ArmaniGucciHugo Boss og Versace. Bestill allerede i dag og slipp stress!

Viser 48 av 9 Artikler
Vis flere produkter

Parfymesett herre

Nå er den herlige vintersesongen her med alt det betyr av festdager, bursdager og andre feiringer. Hva er vell finere en et parfymesett for menn fra et kjent varemerke? På nordicfeel.no finner du masse spennende gavetips til ham for jul, nyttår og alle andre festligheter som venter denne vinteren.

Gaveesker fra populære varemerker
De fleste mennesker setter pris på å få et fint gave sett. Gavesettene inneholder ofte en duft og kroppspleie i samme serie. Hos Nordicfeel finner du et stort utvalg når du skal kjøpe gave. Vi har gavebokser for menn fra kjente og populære merker som Hugo Boss, Gucci og Lacoste. Velkommen inn og titt!

Dufter og kroppspleie til kjæresten
Syns du det er vanskelig å finne gave til typen? På Nordicfeel syns vi det skal være enkelt å gi bort en gaveeske fylt med herlige dufter eller herlig kroppspleie til jul. Parfyme, dusjsåpe og bodylotions er alltid populært. Dessuten får kjæresten en sjanse til å prøve noe nytt!

vi har mange gift set parfyme menn å velge mellom
Når du kjøper en gift sett parfyme menn det er mye å velge mellom. Hvis du ikke kan få nok av Hugo Boss, kan Boss Bottled Trio være noe for deg. I samme boks får du tre dufter? Classic, sensuell tonic og maskulin duft Infinite. Bestill din gavepakke i dag, vi byr på frakten!

Noe forførende til bestekompisen?
Uansett om du skal kjøpe en gave til kjæresten eller i julegave finner su alt du trenger hos nordicfeel.no. Vi tror kjæresten kan like Eros fra Versace, i gaveboksen finner du en Eau de Toilette og en dusjgel. Den maskuline duften Le Male fra Jean Paul Gaultier er kanskje perfekt for kjæresten. Hvis gaven skulle bli helt feil kan det være bra å vite at vi tilbyr fri retur på Nordicfeel.

En spesiell julegave til din kjærlighet
Som julen nærmer seg begynner du å tenke på hva nære og kjære ønsker seg i julegave. Kanskje vil du gi ham noe litt ekstra dette året og da er et gift sett ekstra fint. Classic Gift Set fra Karl Lagerfeld er så klassisk det kan bli og boksen inneholder både after shave og deostick.

Julegave kjæreste 2019 går i fotballens tegn
Denne julen kan du tenke utenfor boksen. Hvis kjæresten er fotballfan kan en julegave 2019 være UEFA Champions Edition Gift Set fra Adidas, som både inneholder en after shave og en dusjkrem. Ellers har vi Classic Gift Set med Eau de Toilette og shower gel eller Zlatan Signature Giftset fra Zlatan Ibrahimovic Parfums, med Eau de Toilette og deostick.

Kjøp gaver i fred og ro
En sak er sikker, med herlig duftende gavepakker som inneholder fine overraskelser kommer ingen til å bli skuffet denne julen. Når du kjøper dine gaver på nettet slipper du å stresse rundt i butikker på gavejakt. Handle i fred og ro på nordicfeel.no og få varene raskt hjem, vi tilbyr også gratis frakt!