Kenza by Nordicfeel

Kenza Zouiten Subosic lanserer sin første parfyme, ALANI, sammen med Nordicfeel. Dette er en limited edition komponert med hennes favorittnoter. En rik, varm og feminin duft som fengsler og fører tankene til en varm sensommerkveld ved Middelhavet. Med fruktige toppnoter, floralt hjete og sin myke base blir den raskt en favoritt! Nå lanserer hun sin andre parfyme, ALANI NIGHT. Det er en kraftig duft som utstråler selvsikkerhet og power.


Kenza Zouiten Subosic lanserer sin første parfyme, ALANI, sammen med Nordicfeel. Dette er en limited edition komponert med hennes favorittnoter. En rik, varm og feminin duft som fengsler og fører tankene til en varm sensommerkveld ved Middelhavet. Med fruktige toppnoter, floralt hjete og sin myke base blir den raskt en favoritt! Nå lanserer hun sin andre parfyme, ALANI NIGHT. Det er en kraftig duft som utstråler selvsikkerhet og power.

Vurdering


Kenza slipper sin egen parfyme

Kenza Zouiten Subosic lanserer en limited edition parfyme sammen med Nordicfeel.

Det er Kenzas første parfymelansering og den er komponert med hennes absolutte favorittnoter. Kenza liker fruktige og eksotiske parfymer, men hun syns det har vært vanskelig å finne sin signaturparfyme, derfor har hun skapt sin egen duft som hun elsker og bruker hver dag.

I løpet av høsten 2019 er Kenza ambassadør for Nordicfeel og slipper sin første parfyme “ALANI”.

Parfymen selges eksklusivt hos oss på Nordicfeel og finnes bare i et begrenset opplag. ALANI som parfymen heter er fylt med fruktige og eksotiske duftnoter.

Det er en rik, varm og feminin duft som fengsler og fører tankene til en varm sensommerkveld ved Middelhavet. Med fruktige toppnoter, et floralt hjerte og sin myke base blir den raskt til en favoritt!

Navnet “ALANI” som parfymen heter, har Kenza kommet på selv. Hun ville ha en navn som føltes feminint, samtidig som hun ville løfte frem favorittnoten i parfymen -appelsinblomst. Da passet ALANI veldig bra, det betyr appelsintre på Hawaii

ALANI by Kenza er en kombinasjon av de edleste parfymeingrediensene. En rik, varm og floral duft som fengsler og forfører dine sanser. ALANI er en duft som passer de fleste, duften kommer tilpasse seg etter din hud. Noen ganger søt, noen ganger krydrete - men alltid behagelig subtil. En unik og allsidig parfyme.

I toppen finner vi søte innslag av pære, solbær og rosépepper som går over i et blomstrende hjerte av honningsøt schersmin, appelsinblomst og iris. Duften avsluttes i en myk base av vanilje, patchouli og tonkabønne.

Toppnoter: Pære, solbær, rosépepper Hjertenoter: Schersmin, appelsinblomst, myk iris. Basenoter: Vanilje, patschuli, tonkabønne

Intervju med Kenza

Er du nysgjerrig på historien bak parfymen? Vi har gjort et intervju med Kenza der hun forteller hvordan hun valgte duften, hvordan parfymen fikk sitt navn og mye mer. I intervjuet står alt du trenger å vite om parfymen ALANI. Er du nysgjerrig og vil lese mer om Kenza og hennes parfyme kan du lese det HER.

ALANI NIGHT av Kenza

I løpet av høsten 2019 er Kenza ambassadør for Nordicfeel og lanserer sin andre parfyme “ALANI NIGHT”. Parfymen selges eksklusivt hos oss på Nordicfeel og finnes i et begrenset opplag. ALANI NIGHT er en mer krydrete versjon enn forgjengeren, ALANI. Parfymen har samme duftnoter som originalen, i tillegg til flere nye spennende noter som kaffe, musk og sandeltre. ALANI NIGHT by Kenza er en tidløs parfyme med tydelige innslag av kremete vanilje og musk. Duften har en feminin aura av sensualitet. Dette er en kraftfull duft som utstråler selvsikkerhet og power. Parfymen åpner med saftig pære, krydrete rosépepper og kaffe. Duften blomster ut i et hjerte av appelsinblomst, egyptisk jasmin og musk før den runder av i en base av vanilje, sandeltre og cashmeran. Kjøp Kenza parfyme ALANI NIGHT her. Toppnoter: Pære, kaffe, rosépepper Hjertenoter: Appelsinblomst, jasmin, liljekonvall, musk Basenoter: Sedertre, sandeltre, patchouli, vanilje, amber, cashmeran

Kenza Zouiten Subosic

Mest kjent er Kenza for sin blogg, Instagram og YouTube, men hun er også modell og entreprenør. I hennes blogg får vi følge hennes hverdagsliv der hun viser opp mye mote, men også skriver om livet som mamma og karrierekvinne.

Kenza elsker mote og har designet flere kolleksjoner for ulike varemerker, alt fra smykker, klær og sko. Hun er også grunnleggeren av kles merket lvyrevel. Kenza er en karrierekvinne som driver sitt varemerke med lidenskap. Hennes karriere startet allerede i 2006 da hun startet bloggen Kenzas. Siden har karrieren bare gått framover og hun har jobbet med sin blogg, vært programleder på TV, skapt mote, podcast og bygget sitt eget varemerke.

Produktet er blitt lagt i handlekurven