Maria Nila

Maria Nila er et svensk merke som tilbyr hårpleie med fargebevarende egenskaper for ulike hårtyper og behov. Ved å bruke vegetabilske ingredienser er merket et godt alternativ for deg som ikke vil støtte dyretesting eller ha animalske ingredienser i dine produkter.


Maria Nila er et svensk merke som tilbyr hårpleie med fargebevarende egenskaper for ulike hårtyper og behov. Ved å bruke vegetabilske ingredienser er merket et godt alternativ for deg som ikke vil støtte dyretesting eller ha animalske ingredienser i dine produkter.

Kategorier
  • Pakke (6)
  • Shampoo (3)
  • Hårkur (1)
Pris
-
Nyheter
  • Siste måned
  • Siste 3 måneder
Merke
  • Maria Nila
  • Maria Nila (10)
Vurdering

10 Produkter

Maria Nila - Vegansk og miljøvennlig hårpleie fra Sverige

Maria Nila er et svensk merke med mer enn 40års erfaring innen hudpleieindustrien. I dag har de sin base i den svenske byen Helsingborg, der utvikler og produserer selskapet alle sine hårprodukter som blir brukt av frisører over hele verden. Selskapet karakteriseres av kreativitet og den evige søken etter å møte de høye forventningene fra sine kunder, noe som har resultert i effektive produkter. Maria Nila jobber etter filosofien om å produsere de beste produktene for ditt hår, uten å måtte kompromisse med miljøet og de har som mål at organisasjonen og produksjonen skal bidra til et bedre samfunn.

 

Merket har egne utviklere og kjemikere som velger ingredienser og sammensetninger for produktene. Når de utvikler nye produkter bruker de den nyeste forskningen for å finne de absolutt beste ingrediensene. Maria Nila styrer hele prosessen i Helsingborg, noe som gjør at de kan garantere at de  ansatte har sunne arbeidsforhold, men også at produktene holder høy kvalitet, fra start til slutt.  Etter hvert trinn i produksjonsprosessen utføres det en sikkerhet- og kvalitetskontroll av produktene, noe som gjør at du som kunde alltid kan være sikker på at du får et produkt med høy kvalitet. Maria Nila er registrert hos organisasjoner The Vegan Society, PETA og Leaping Bunny som et bevis for sitt engasjement i spørsmål rundt etikk og miljø. Det gjør at Maria Nilas produkter er et godt alternativ for deg som er veganer eller som bryr deg om miljøet.

 

Maria Nilas produkter er perfekte å bruke for deg som har farget hår, da både de pleiende og stylende produktene er tilpasset for å være fargebevarende. I NordicFeels sortiment finner du sjampo, balsam og hårkur, men også stylingprodukter som hårvoks, hårgelé, stylingkrem, tørrsjampo, mousse og spray. Avhengig av hvilken hårtype og hvilke behov du har kan du velge produkter som er tilpasset akkurat for deg. Structure Repair inneholder alge-ekstrakter og Colour Guard Complex er tilpasset for deg som har et kjemisk behandlet hår som føles tørt, skadet og som trenger oppbygging og fuktighet. Sheer Silver er et godt alternativ for deg som er blond og vil unngå å få gule nyanser i håret. Sheer Silver har fiolette pigmenter som beholder den kalde nyansen og som også inkluderer fargebeskyttelsen Color Guard Complex. Finn pleiende og stylende produkter som passer akkurat for deg og gjør samfunnet og miljøet en tjeneste!

Produktet er blitt lagt i handlekurven