OFRA Cosmetics

Med 20 års erfaring med sminkeproduksjon har OFRA Cosmetics - ledet av Ofra og David, utmerket seg som en innovatør innen skjønnhetsindustrien. OFRA Cosmetics produserer alle produkter selv på OFRA Cosmetics Labratories i Florida, USA. De gjør alt fra å skape produktene, til å teste, produsere og pakke dem. Dette gjør at alle OFRAs produkter passer selv for de mest sensitive hudtyper, de er også 100% veganske og glutenfrie.

OFRA Cosmetics

Ofra Gaito, en erfaren skjønnhetsterapeut og makeupartist, startet sin karriere på 80-tallet med å åpne salonger som ble raskt populære. Men det var ikke før i 1994 at Ofra og hennes mann David grunnla Ofra Cosmetics, som i dag er et høyt ansett merke blant både kjendiser og vanlige forbrukere.

Kvalitet fra innsiden og ut

Siden 1998 har alle Ofra-produktene blitt produsert i deres eget laboratorium i Florida, USA, noe som gir selskapet full kontroll over hele produksjonsprosessen - fra skapelsen til leveringen. Ofra leder sitt selskap med lidenskap og dedikasjon, og det er nå et familieeid selskap som setter kvalitet først.

"Ofra-standarden" for skjønnhet

Ofra Cosmetics streber etter å tilby produkter av høyeste kvalitet, kjent som "Ofra-standarden", som konkurrerer med de største merkene innen bransjen. Deres produkter gjennomgår omfattende testing og er 100% glutenfrie, veganske og cruelty-free, sertifisert av Leaping Bunny.

Innovativt og trendsettende

Ofra Cosmetics holder seg alltid oppdatert med de nyeste sminketrendene og tilbyr et bredt spekter av produkter, inkludert deres verdenskjente highlighters, som har fanget oppmerksomheten til både influencere og skjønnhetsentusiaster over hele verden.

Utforsk OFRA hos NordicFeel

Oppdag OFRA Cosmetics' sortiment av sminke og hudpleie hos NordicFeel, tilgjengelig i Sverige, Norge, Danmark og Finland. Utforsk deres bestselgende highlighters, liquid lipsticks og andre innovative produkter, og opplev kvaliteten og stilen til OFRA Cosmetics.