Sergio Tacchini

Sergio Tacchini ble grunnlagt i Nord Italia i 1966 av tennisspilleren Sergio Tacchini som representerte Italia i Davis Cup 1959–1966. Merket ble kjent for sin innovative idé om å produsere tennisklær i farger og med striper på den tiden der alle spillerne hadde hvite klær. Italiensk stil, kreativitet, innovasjon og kvalitet er sammen med tennis de hjørnesteinene som merket Sergio Tacchni er bygget på. Duftene er rettet mot folk som vil ha eleganse og stil i hverdagen.

Sergio Tacchini

Grundertennisstjernen Sergio Tacchini etablerte merket i Nord-Italia i 1966, og revolusjonerte tennisverdenen med sitt dristige konsept: å introdusere fargerike og stripete tennisklær i en tid da hvitt dominerte banen.

Stilikonene av sin tid

På 70- og 80-tallet ble Sergio Tacchinis produkter synonymt med stil og eleganse, båret av tennisens store navn som John McEnroe, Martina Navratilova, og mange flere. Merket var en foregangsfigur i å bringe sport og stil sammen.

Fra tennis til topp til tå

På 90-tallet utvidet Sergio Tacchini sitt repertoar til å inkludere ikke bare tennisklær, men også sko, tilbehør og en rekke produkter innenfor ski, golf, badetøy og fritidsklær. Alle disse produktene bar Tacchinis karakteristiske kjennetegn: kvalitet, innovasjon og aktiv eleganse.

Italiensk eleganse i duftform

Sergio Tacchini er mer enn bare klær; det er en livsstil. Merkets dufter er rettet mot de som ønsker å inkorporere eleganse og stil i hverdagen, og som setter pris på italiensk stil, kreativitet, innovasjon og kvalitet.